[曼谷] Come Brothers 4日3夜bk day 2- hi class, b記, 蛇美 (part2)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大佬食飽,未夠鐘,去河邊夜市行下,買啲手信,00:00返酒店裝身細佬抖夠出發cowboy agogo bar, 沿途風景優美又主動,妖、人、仙、黑柴大混雜,但無忘ching告誡直奔B記入閘。

B記初體驗
入去叫咗支hole garden, 第一轉黑衫跳舞一般,上層D女係上空大波但醜,忍一忍,另一批黃衫軍有個被人叫座嘅216 cool牙妹有30%似angelababy, 如果佢上返台我個buy佢drink, 最後當然我成功咗啦,抽下水先,假波但瘦底樣靚,3000+200tips+600bar fine+200 drink+對面餐廳房500,入到房,竟然各自洗話怕羞,sad ,出到嚟,互動一輪,膠吹,上套入,好窄,由於已經出過一Q, 好耐,換三四個post出了,囡囡說返屋企了,一晚通常一個客收工,算是不錯的體驗。

「come兄包膠」
Come brother 喺B記有着落,自己又睇唔上眼,唯有極速落蛇尾行返轉。可能已經一點落到去女得30條,仔有10條以上。開頭覺得門口有條女幾得,但係師兄教落驚門口同後樓梯嘅有機會係鵝,所以都繼續行多轉先。咁就遇咗我依個行程裏面遇到最正嘅一條女,條女細細粒粒,極幼齒個樣,好cute 好sweet,同佢有眼神接觸,就行過去問價啦, 2500匹直想蛇尾上面酒店形容下條女先,細細粒粒,走肥,a波 ,不過好斯文,短袖薄冷衫貼身,牛仔裙仲要親對Superstar添,簡直就係靚妹仔嘅典範。入到房已經極有女朋友feel ,主動細車我先,咁我梗係返攻大車返去啦,依個情形可以形容簡直就係如膠似漆,跟住兩個車住沖涼,咁沖完涼之後就上床做正題啦。條女激主動,錫搵我全身,吹工好得,搞到佢㷫烚烚決定主攻,我錫佢嘅時候佢啲反應好到呢,跟住嘗試摸佢妹妹加指插,佢又非常享受又唔抗拒,咁唯有嘗試AV加藤鷹上身啦,條女一啲抗拒都冇仲繼續潮吹佢,完全feel到裏面有水出嚟架,全程感覺極正。搞嘢勁有feel最後入正題,開頭我主攻,仲要就啱可以俾佢食住lin咁插,到最後俾佢坐爆左。之後一齊沖涼,最正佢仲要主動有個Goodbye Kiss添。一生難忘!

Day 2 包膠完畢,day 3 預告:艾曼紐、The Lord, hi class, 蛇尾。

確冠級!
點解唔帶返酒店慢慢玩?
回覆 讚好 不讚 使用道具

相都冇張
冇相你話條女係習近平都得架啦

睇字都興奮

永遠都係蛇美好

thank you for c hing's report

回復 Thaiboys #2 的帖子

Share 房,下次會醒目架喇

回復 愛爾蘭 #3 的帖子

各花入各眼,影人相post唔係咁好,只是給大家看文時多一點幻想空間,不喜勿睇,射射!

回復 newbra #4 的帖子

打字都扯住tim

NICE SHARE, GOOD REPORT

師兄今鋪食cool牙妹,我仲未接受到,因為怕bj時受傷.whatever,恭喜食到好閪

非常之正啊

回復 hingzi #12 的帖子

放心,條囡仲緊張過你,會就住就住,但自然吹奏水準低,sad...

多謝師兄報告

啱喇,就算有相都唔係老馮要po出黎嘅,唔鍾意就唔好睇!

多謝師兄分享!

回復 zerotozero #1 的帖子

GOOD REPORT

不错的攻略~

師兄 good report.

有好嘢食!

多谢师兄分享!!!