E Cup 分享

回復 我係五爺 #1 的帖子
: N# ~/ z- \+ F: D
# ?+ b) ^' Q) M6 a( a; O$ n+ U# ejust PMed you
回覆 讚好 不讚 使用道具

Just pm Ed you thanks

師兄....有冇得V7呀

Ching求佢wechat

回復 kyo2036 #103 的帖子7 V2 m4 g4 W& e. V& x* U+ _

; `7 ?3 f1 l4 a2 C: B" F4 }% y* wpm次數已達上限

回復 alpaddy #104 的帖子
0 A( p5 |) B- R( U! N8 S! o% B0 J3 K4 m. Y8 L% v; K0 {/ I6 x
pm次數已達上限

回復 我係五爺 #1 的帖子. N0 H! }/ {: K, l
9 o+ E; B$ M+ Y3 S5 E5 S
V7 分享一下ching😍

師兄可PM V7 THANK YOU

回復 我係五爺 #1 的帖子! R0 m  B4 L& U! ^

4 y: k. p) A3 @; P多謝ching分享可以分享一下v7嗎?

师兄PM比我可以吗?

回復 我係五爺 #106 的帖子; G2 F% r0 z! x/ Y+ |4 D" C

0 k& c4 I. |3 u7 \. k- f9 n# O  b9 `可否pm我v7?thx

Ching4 V6 V+ d& B" z+ L! j+ V; u
9 _, k& W9 J+ |& L% N7 _. X有冇佢wechat
1 V5 q5 e( E# u( W/ y. O分享下

我係五爺 發表於 2017-7-12 17:44
# V& N# \. `! n; N' P8 }係wechat 識,食過幾次飯,個女女都斯文,順眼!$ F; F; l2 x$ [3 E( l/ c
傾多咗,知道佢係單親媽媽!
2 s3 ?+ p: U5 w" O2 l* X1 C身材ok,有點肥,走肥師兄勿試,E cup上圍,睇到件內衣size 70E!好波彈手!

; z. f9 b% E# W/ S: N約好左囡囡了,不過好似有o的平,ching可否講多兩句俾支強心針黎等我無咁淆?

c HING 請分享 V7, MANY THANKS 🙇

求v7 ching 分享一下pm

kaig 發表於 2017-7-29 12:50 7 Y6 }' [' H& {3 e  w$ F1 y
約好左囡囡了,不過好似有o的平,ching可否講多兩句俾支強心針黎等我無咁淆?

* G$ A; B* N& Q5 A+ ]好心啦,男人老狗,驚人溶咗你咩?上啦
- @  T9 P7 f$ v, u# T* J# G) Z' l

ching plz pm me thx

謝謝分享5 }% L* T6 ^0 F0 q# R2 k& Q
可否俾v7?

唔該請pm 我, 本人好大興趣e cup
) {( t9 X  f  c1 i( m7 X; {; \- |$ d& }) a" n9 @
Thx

回復 我係五爺 #1 的帖子6 t/ m  h  s; e4 V) T

+ M8 G& t" H$ n咁多師兄排隊 少婦未退休的話 預埋我