[曼谷] Come Brothers 4日3夜bk day 3 - hi class, 蛇美 (part1)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第二晚成四點先訓,第三朝十二點出酒店,come兄去抓龍根(不是打飛機),我去行T21, 買咗泰hit CD, 衫褲,之後去沖涼,建議ching避開六點後MRT/BTS 收工人潮,我們中伏要等3次先上到車,先去艾曼妞,大場、貴4-9K, 較成熟,走,再行去The Lord, 仲大場,5-9K, 感覺太貴,食用1成,走,回hi class, 因為昨晚有好回憶,下樓時見到有啲ching拖返啲白淨細粒幼齒出來,好想試!去到七點,囡比昨天少,我們叫mama San 帶啲幼嘅,有幾個21-23才,但冇昨晚見到的,sad, 我同come兄睇中同一個綠色裙21歳,真B波人瘦靚,但cool牙,我唯有讓佢,局住食返琴日果個perfect! 全程琴日倒模咁正,大車冧kiss, 條囡話I like u, 食腸食到餓狼咁出力吸啜,我全程大爺,搞三個post完事仲問我仲乜唔口爆佢,我心諗你唔早講!條囡話自己last day, 做咗個半星期,其他ching應該沒機會試泰版Chrissie了⋯⋯

「Come兄」
最後一日,諗住中午休息,留悉夜晚蛇尾,但係come brother話要再闖泰浴,唯有捨命陪君子!巡視一輪之後,最後都係去悉hi class, 今次e個個仲靚過琴日個個,全都堅走肥,零腩,最少1米7,model 身形,b級真波,體態平均,不過又中cool牙女,所以都係得細車,但係識一般英文,所以全程happy 交流,零冷場。講翻過程,都係個d,技術全面,吹功中高級別,騎功了得,食樣都值回票價,可以係今次旅程no.2 good ! 囡囡只有22,有d似cool牙版 Maggie Q!

Part 2 待續
恭喜師兄食到好嘢
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 zerotozero #1 的帖子

囡囡幼齒身材好又識英文騎功了得,值會票價。

HI CLASS似乎唔錯喎,嚟緊去試下先

謝謝包膠.師兄day3 hi class使費幾多?
仲有,BKK放工時搭BTS係好多人,但係都好有秩序,迫但係上落車俾人感覺係好舒服,比起東京放工時地鐵或JR,我只能一個屌字去回應,泰國生活好好能多.

不错的经验

回復 hingzi #5 的帖子

Hi class 囡 1700-3400 不等,+ 100  mama, + 200 囡tips, 因囡而異,小弟選了3400的,come兄選了2500。
第二日果時每人俾mama 氹咗100 ,day 3 我們夾定只是每人質mama 40, 唔再shiw佢。上房會叫你叫飲品收50,冇錢找的,不要俾大紙,我第二日張100俾佢食咗。come兄堅持唔飲野,我叫支水同囡囡一齊飲,口乾家麻!

多謝師兄分享 thx for sharing

Good report, Thx Ching,
8月去試吓,但D房得吾得呢?Thx

請問有冇抓龍根地址,Thx Ching

小弟不才,喺抓龍根時被技師按出左,因按得太舒服喇

回復 fatpeter #12 的帖子

比男師父或大媽按出左。

回復 zerotozero #7 的帖子

2500 最靚就真係抵玩

回復 zerotozero #7 的帖子

謝謝分享,Addict吾使俾MAMA tips,最多俾囡tips.

真開心, 我次次都跌錢

Hi class 價錢都萛適中............謝謝師兄報告

多謝師兄分享

恭喜恭喜