Summer Holiday 今次輪到細妹 <壞孩子的天空> Money

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

DSE 放榜後 暑假終於都開始不過對於扮工既我無分別,上次試完holiday之後一直念念不忘 ,之後一直無時間再去,今日抽到身,試埋個細妹先

準時去到,細妹Money身材勁小小,可能家姐唔捨得食讓哂比阿妹,上圍應該有E 拍得住希希 一頭金髮笑容燦爛,見到都精神哂

細妹好識賣口乖,一入到房已經準備好冰水 毛巾比我,話辛苦哂,天氣咁熱,真係嗲到呢,自己條女都唔會咁,有時男人需要既都只係一句關心說話

瞓上床享受下先 同家姐一樣,白紙一張,但睇得同感受到money有心想幫我按鬆,不過按摩講既係經驗對於97後的她可能有小小強人所難,不過我唔緊要有咁後生既女女幫我鬆下傾下計,身心同大腦都已經放鬆哂

大家一邊傾一邊笑,97後的她,開始喜歡夜蒲,而60後的我跟她說起97前後香港的夜生活五光十色,說起她都好開心,好興奮 ,我想無論係60後 97後 夜蒲都係大家曾經經歷既時段,每個年代都有不同既感受

傾傾下大家都忘形 ,money 開始幫我推油手又滑又幼,推油特別舒服,money無咩特別技巧,但唔知點解我又特別享受,可能這就是手感問題,我都係第一次未RPP已經起立致敬,搞到我都唔係幾好意思,之後money仲想R下pp我都話唔洗,廢事一陣仲醜

之後我自動投降轉身,望住money起初都有小小怕羞,可能年齡相差太遠,搞到我都好緊張,我先張對手放係頭上,慢慢享受money帶比我既愉悅感  技巧不能話好好,但好投入有女友感 本身都諗住乖乖地享受下幼幼既服待,點知比money越撩越興 ,我慢慢開始手多多,好彩money無拒絕,仲成個人埃落我到 <捉緊妳手 直到沒法轉灣>  和money十指緊扣 另一隻手大家都揸住大家既武器 再加上money既聲音導航 最後都是
<飛天更加好 像飛鷹飛到最遠的古堡> 一飛沖天之後money無急急去清手,反而仲攬住我抖抖
<抱擁可這樣暖 你使我領會到>

之後仲有小小時間 money 翹住我隻手埃落我肩上傾計,微弱燈光點綴著我們猶如 <斜陽夕照壞孩子一雙>
P.S 謝謝 細妹 Money 令我感受到初戀的甜蜜

回帖獎勵 +10 元錢

細妹好正,多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

兩姐妹身材都一流

回帖獎勵 +10 元錢

非常之正啊

回帖獎勵 +10 元錢

兩姐妹都想試下

回帖獎勵 +10 元錢

回復 leonmessi #1 的帖子

nice photo ! thx