[銅鑼灣/天后/炮台山] 豪華新場「浪淘沙美容按摩」,新入行OL 高質技師Gi Gi,控球在手出力打反擊,零舍好玩

簽到
名稱: 浪淘沙美容按摩
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A55162-銅鑼灣-足浴保健-浪淘沙美容按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣咁鬼熱,與其留係屋企涼冷氣,不如出街感受下夏天嘅火辣辣感覺嘅!去埋「浪淘沙美容按摩」嘆個靚骨,銅鑼灣全新靚場,環境舒適又優美.......
新入行技師Gi Gi,之前從事OL 工作,善於溝通,好健談親切,服務一流,招呼周到,大約2X歲,清純無撈味,唇紅笑容燦爛,大眼水汪汪,電力十足,身材又正,全走肥,正所謂千金易得、清純難求,梗係要Mark佢。
掛好衫叫我先沖涼,服務周到熱心,沖洗完爬上按摩床,服侍我趴低,先享受佢幫我日式按摩,開背有力有手勢,手勢唔錯,按得認真,邊按邊傾計,氣氛一流,慢慢按摩埋全身穴位,技術夠曬一流水準,
跟手幫我推油,同樣俾足心機交足貨,由上身慢慢推到下身,絕唔馬虎,用力上下來回推呀推,推按完爽到我疲勞全消,feel好舒服暢快,
到振奮人心時刻,估唔到Gi Gi外表斯文,竟然相當主動,唔通睇波學識『防守反擊』?快慢有序嘅摩擦,令快感層層累積,結果三兩下手勢將我搞掂咗,真係零舍滿足!呢次好好彩,咁都搵到個高質技師!
雪白事业线好诱人啊
扯旗

登錄/註冊後可看大圖
多謝推介
Very nice report.  Thank you very much for your sharing
唔錯喔
回復 addme #1 的帖子

Support and thank for share
回復 addme #1 的帖子

nice photo, thank you
唔該曬師兄thx
多謝分享
nice sharing.
addme 發表於 2017-7-14 23:49
天氣咁鬼熱,與其留係屋企涼冷氣,不如出街感受下夏天嘅火辣辣感覺嘅!去埋「浪淘沙美容按摩」嘆個靚骨,銅 ...

出火推介 正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:35