3部曲之3 - 1號桑拿

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔好意思, 3部曲遲左少少, 請多多支持!

東B + D1 雜記 (2015中 - 2016年)
http://141hongkong.com/thread-1831616-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-1831617-1-1.html
最近多左見師兄寫1號,於是又想試下, 買了套票就去,今次比較早去4點到在永利賭下錢先, 費事甘早上去, 5點幾6點先去, 門口唔易搵, 不過入置地轉右上兩層就會見到.
上到去水池區見到居然有跑步機,有兩個刷背妹, 都幾青春靚女, 不過我無試, 於是直入休息區如師兄所講好大, 而且私隱度高, 前望電視, 唔會話同d師兄成日對望.. 不過醉翁之意不在此.. 開始見到d師傅工, 真係幾sexy,可能套制服, 短裙+黑絲+高跟, 絕對可做囡囡..由於夜d要去東a, 所以快快手睇囡..經理個背影又幾索,高高瘦瘦, 樣都幾後生靚女wor..不過東b果邊有個重靚..黑絲+高跟..d..
揀囡入房..6點都有十幾個..唔錯..1個日本(都幾好唔錯又高)+2000, 1個中模+400(,美腿,瘦重幾好波甘,樣都幾啱我, 但有少少老), 1個越模,幾個祖國, 幾個越泰.我之前重有d擔心d囡唔掂..唔錯..我之後要去東a..都係果面先食Model..於是行去問個越妹, 可唔可以拉開少少條裙睇對腳..佢又好串話唔可以..不過我鐘意...我本身就想揀佢,要馴服下佢先, 我問加黑絲要幾錢..佢話150..+300用大房就免埋黑絲錢...甘黑絲出面都唔少啦, 心諗唔駛係度玩
囡囡都幾祖國樣...識廣東話, 好白.面細..輪廓唔錯, 長黑髮, 幾靚囡..全走肥, 波波BC, 波形靚真波, 係唔高,15X, 但腿又幾幼,皮膚都幾白滑
沖涼上按摩床, part唔錯幾好玩都幾爽, 加肥皂,然後有波推,上上下下, 騎上黎磨呀,又用手捽下弟弟, partD似輕怡版nurumessage..AVD..玩完就出番大床開始舔上舔下, 環保吹,吮我袋, 印象吹得唔錯, 然後上正場,都係男上, 後入等..完事
總結: 本身諗住揀越妹, 當然揀呢位囡囡, 因為靚囡,同樣有個信念, 服務有保證, 玩得夠放, 點知唔係! 囡囡其實態度無問題,只不過佢有自己原則, 我想試車點知佢話唔得, 根住講一堆野: (車輪係會傳染好多病...肝炎等等, 佢問點會可以同一個陌生人打車輪架當佢環保吹時, 甘我就串佢, 環吹你唔驚傳染咩?佢話都怕, 但見我弟弟乾乾淨淨就ok,如果D客條野佢覺得唔干淨..佢係會帶套吹的), 甘繼續搞啦, 都日得車嘴面,臨尾都有狂車嘴面完事。 跟住大家吹下水, 佢話好怕我鍚佢耳背,因為佢會打晒冷震..鍚面鍚波波, 鍚大腿就無問題...但鍚耳背都唔會拒絶個客, 但就唔太鐘意。呢個時候, 我就覺得佢好得意, 可愛, 通常D囡唔俾咩唔俾點都會黑下面,格手等等...但囡囡就同你講一大堆道理點解佢唔肯, 都幾搞笑我話佢不如唔好甘倔拒絶D,婉轉D, 嗲下話痕, 唔好咪算..佢就話我就係咁, 唔識討好人……重要話我知佢一次其實實收幾百蚊, 佢當然唔似日本妹咁好服務.. .呢個時候我都唔識嬲了
出番黎諗住玩番過大脾根, 於是揀左一位越女入房(揀時我以為係祖國添), 初頭諗住有絲襪美腿玩下啦, 點知唔好話摸大脾, 連望大脾都無, 囡囡一入房就圍住條毛巾, 然後都係落油捽弟弟啦..係幾舒服, 但駛唔駛咁孤寒..然後捽下捽下, 囡囡就問加唔加鐘同打唔打出黎, HJ1000, 又問我加唔加錢搞野...我既報價係2000, 想必Barr兄一定好靚仔了, 你個價1500...講真我有半野心動, 但由於有下場, 都係唔去咁盡啦, 況且理智上, 搞野又要加多part, 又唔知有無服務,間房又無床, 搞得果20分鐘,不如揀條真正囡囡玩重抵啦。其實囡囡係未想我搞佢個西呢, 搞西就2000,手槍就1000..之後就做埋個45分鐘按摩。行番出黎又睇多次囡, 好似多左一兩個, 依舊沒有韓妹, 甘就走人啦
總結: 壹號果套票都幾抵, 有我鐘意全身按+大脾筋。題外話,呢度怨氣好大咩, 囡囡就話一次佢其實都係收幾百蚊, 大脾筋師傅又話一次都係收幾十蚊...

回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +5000 元錢

等你好耐

支持報告

手打飛機收千元 簡直是山匪半路來打劫

過大海沖個涼

報告寫得用心, 令人讀來如若親歷其境, 身同感受 !   

師兄好報告、謝謝分享.....

多謝師兄大海報告。

好好玩咁

🙏👍👏

回復 Girlhunter888 #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄大海報告

想問問C HING 澳門邊求有黑絲玩呢 細佬有興趣 請指教

大怨氣,京京................

冲個凉好開心

有機會要試試是也!

請問一號桑拿有睡眠區嗎?

好用心既報告,謝