3部曲之東A番外篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

A
今次比較夜去, 11點船, 去到都12點幾, 但上次位沈大師無番工,入到去阿姐居然叫我自己沖,我話唔係有囡待浴咩好彩我無柒, 不過水池得3條囡, 隨便揀了一個待浴,OK, 囡囡唔差, 但應唔算我杯茶了
橫掂都等開Show..又肚餓,所以都係食D野先, 1點半就開始, 果然如師兄所講,而家少左一半囡,所以有時呢part係眼望望, 無囡服待架。 1位坐上黎,
其實好合我眼緣, 我硬係覺得好面善, 唔知似邊個明星定以前 ex. GF, 長髮,面細且尖都幾靚囡,走肥美腿,對腳重好滑,所以坐上黎我係咁摸。之後D囡囡就企晒係度俾人揀,3,4個韓妹,1個超模,2個模,7-8個普通,1個越啦,其實質素唔太差,不過睇合唔合師兄眼緣啦。我心選都係頭先果個,同隔離個靚囡,金毛靚囡都走肥,但細細粒甘,樣好掂下..不過有少少串樣..相熟經理話呢個服務都唔錯,重好過隔離果個,我問佢係未東B過黎果位黑面Angela Baby, 經理又話我認錯,叫左佢埋黎,猶豫之際,見到隔離出現左”, 上次見過果位Model wor, 翻版徐淑敏, 但佢又俾人mark , 於是我都係等等先,呢轉諗住揀個囡囡做貴妃浴先,想揀Baby, 但頭先無揀佢, 佢已經出左發炆樣,再做埋待浴都唔揀佢,唔知佢會唔會小我所以都係叫第1位了
貴妃浴
斯文靚囡, 又幾親切, 有笑容, 於是乎除衫啦, 走肥白淨美腿, 不過唔係甘高, 當然瘦所以波波都細,我感到佢都好落力,而且幾識講笑,我話佢好似某個明星,但我又講唔出, 佢話D人話佢似佘仔蔓同翠如BB,佢講起又覺得有少少,但我覺得又有D似傅膠利(五官同細面既感覺),甘佢話如果黎香港咪可以做明星。 佢來自江西但識講廣東話, 重吟左首詩, 但我才琉學淺, 不過就充滿古代名妓,琴棋書畫既幻想…..我從後抱佢時, 完全Feel 到佢既肉香, 果一刻感覺都幾Sweet, 真係好似攬住條女甘,可能佢係有D似我Ex. 我問佢係甘波推, 女仔本身舒唔舒服架,佢話女仔都會舒服架,重講笑叫我掉轉角色,甘未我扮囡囡係到磨佢Lor, 佢係度不停笑….我問佢可唔可以車,佢堅決話唔可以,但我幾次鍚埋佢,佢都無點避,有野重主動鍚過黎,但問左幾次都係話唔俾….莫非呢D就叫傳說中既(口裏說不, 身體郤很誠實),最後既然佢甘坦白,我都無揀佢….

Sorry,唔想出樣

身形真係好

上房
等完又等, “徐淑敏終於到我….其實我初頭唔覺佢似..只係覺得佢甜..又靚囡啱Feel, 又高我想講佢件高叉露背長裙, 佢著得好靚..好有女人味同高貴, 真係好睇過著制服今晚唔多囡, 但都見一件沉一件D雞運好啦上房, 囡囡感覺幾爽快..唔算嗲囡, 但都溫柔, 沖涼真係沖lor….我問佢邊度黎..佢又唔答我但我直覺佢係四川咁佢就話重慶..都幾近呀。肉帛相見..望真D..我先覺佢似徐淑敏, 佢話好多人都甘講..係幾似.但我覺得佢吸引D, 因為我都唔Like徐淑敏, 但波地就唔似咪神啦真係好似D師兄講..東方D Model..多數無咩波…..不過佢瘦得黎都唔係得排骨D有少少肉地都幾好
上到床, 整番個熱簫..然後吹舔下蛋..舔下Lin..甘得火..個冰去左邊(偷工減料), 不過我俾佢對電眼同靚樣電暈左所以都無所謂….又試下車..又得Wor..重打晒車輪然後69..妹妹位無毛都幾靚Wor…吹下吹下就上套..點解咁難戴架然後囡囡又係例牌講(果句)啦。…..男上插插插..都幾窄下攬住佢個身都幾柔軟..白滑..一下一下慢慢車..真係咀得好舒服..甘搬去張椅度..玩左陣女上又番番去床男上..側入..後入等..全程係咀到..濃厚AV系烈咁插到我都無晒力囡囡話好攰..好眼訓..佢就係甘直率因為佢本來1點收工但今次完都4然後沖涼..出黎就有電話乜甘快..我都唔係搞左好耐Je….
PS 囡囡靚,, 身型都算啱我口味, 做緊時佢都肉緊高潮樣..輕咬牙肉唔知真high 定假high..不過咀得真係好投入服務唔算好多..但都合格啦

回覆 讚好 不讚 使用道具

Girlhunter888 發表於 2017-7-15 21:55
上房等完又等, “徐淑敏”終於到我….其實我初頭唔覺佢似..只係覺得佢甜..又靚囡啱Feel, 又高…我想講佢 ...

A
係壹號行過去, 好快到, 到東A時約89, 入去無晒囡係水池區,唯有自己沖, 出番黎食下野, 好似9點幾就有Show, 而家又有番11位囡囡了, 但我坐果邊既囡囡一般,D泰囡, 模特,都係摸下,捽下.. 到揀囡時間,可能有20個到, 呢期多左幾個新Model,但呢水我唔見得好吸引或唔係好啱Feel,心諗都係再睇睇啦, 但見到番版徐淑敏作備用, 之後再去揀囡做貴妃浴,睇中一個Model,白高瘦, 樣子唔算好靚但有點泡菜feel, 於是揀佢
貴妃浴
都係捽來捽去, 一樣甘好玩, 囡囡來自張家鎮, 白白滑滑走肥好攬,又係捽到我High High, 之後水上吹,果一刻吹得好舒服, 而且吹得都幾耐, 可能有兩三分鐘, 果一刻真係想口爆佢..我又問囡囡有無得嘴,佢又話唔得, 只係嘴左兩下嘴面。
出番黎就按下腳, 由於一早book左番版徐淑敏”, 所以就等一陣, 美囡就黎啦,
我問佢認唔認得我, 佢話當然認得啦, “大帥哥”, 都唔知係未真, 今次佢就著套裝,都係好正..佢就橋住我手上樓..今次佢話放左成個月假,剛剛先番工,所以精力充沛。
沖涼都係咁上甘, 出番黎我就叫佢著番套內衣, Sexy Sexy… 然後玩下冰火, 周圍舔下又嘴下, 然後就我鍚佢身,鍚佢腳, 整到佢high high , 摸下下面,D, 搞到佢想入時, 我就放條野埋佢口邊,真聽話,立刻含,細佬充脹晒就緊係要餵妹妹食腸啦,男上,女上, 後入, 基本上又係嘴不停,然後企係鏡前後入,望住佢個發情樣,真係正,最後抱番去男上KO..甘靚囡有得嘴已唔錯,重要坦克車..我問佢會唔會個個客都有得車,佢話唔係
最後, 攞左囡囡V7, 因為都幾啱嘴型, 其實囡囡7分面真係好吸引,而且開始熟左D,都多左好多GF Feel

回帖獎勵 +5000 元錢

Girlhunter888 發表於 2017-7-15 21:55
東A今次比較夜去, 11點船, 去到都12點幾, 但上次位沈大師無番工,入到去阿姐居然叫我自己沖,我話唔係有囡待 ...

好索喎!

She looks pretty~~

保護現役妹子模樣 等於保護自己

小弟淨係去過東B,想請教下師兄覺得東A東B既比較

回復 Girlhunter888 #1 的帖子

Do you have her si fu # ?

都好靚女

Girlhunter888 發表於 2017-7-15 21:57
東A 係壹號行過去, 好快到, 到東A時約8點9點, 入去無晒囡係水池區,唯有自己沖, 出番黎食下野, 好似9點幾 ...

很羨慕師兄,不是食到靚女,是有超強戰鬥力,由床到椅再回床轉兩三個姿勢才出,都是比那麼多錢,但感覺底玩好多,不知師兄有甚麼秘決

👍🙏👏

回復 Girlhunter888 #1 的帖子

睇嚟師兄你好 enjoy, 應該係不枉此行囉 !   

囡囡一流

thanks for c hing detailed report

師兄真係開心

Girlhunter888 發表於 2017-7-15 21:57
東A 係壹號行過去, 好快到, 到東A時約8點9點, 入去無晒囡係水池區,唯有自己沖, 出番黎食下野, 好似9點幾 ...

巧似睇緊短篇情色小說咁。

有機會要試試是也!

東方的小姐還是比其他桑拿的優

感覺上真人也是很美,次次都俾佢電親

睇完好吸引