[LB專區] 俾妖屌到瀨屎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8個鐘頭前見NANA好多囡收工但就企街冇走到,見到件記得係二樓開工就直接問佢ST,佢好爽快話2000,唔使BARFINE同ON9DRINK我就OK直接返酒店

今次係我第5次去曼谷,我每年只得1日鬼鼠假可以去曼谷,5年前就想破菊點知之前4年都係OB食中4件唔識硬搞到4年都破唔到

今次呢件一上房我即掀佢條裙玩佢碌鳩,哇大撚到呀佢條撚,直情鬼佬SIZE但韓妹樣,又硬又直今次終於可以做關菊英細佬啦

佢話佢仲未係100%硬,佢係手袋拎左對黑絲叫我著,話我對腳冇毛又白又滑又幼,著左佢即刻硬幾個開,頭先係超級撒亞人1,而家直情爆上超級撒亞人藍,我當堂想縮,成碌燈柱咁點頂

諗緊時候佢已經抱起左我反轉塞佢條野落我度,真係報應,平時慣左叫人含撚,今次估唔到自己含番,太大碌即刻感覺到個口想裂,佢仲痂線用口咬爛對絲襪然後狂含我條野,邊含話你地日本人條野最大就係咁啦?我話我唔係日本人,佢話韓國人? 我話唔係,中國人? 唔係,香港人? 係啦 ,佢補句佢第N次同香港人做

我話不如沖個涼先,佢就抱住我衝入廁所,感覺到佢係一邊奔跑一邊思考,因為佢依然冇放開佢條撚,卒啲涼液幫我洗屎眼後就幫我毒龍,哇屌舒服過中伏(但佢條撚依然係我個口度),佢話我屎眼好乾淨,奶唔到屎,平時個啲奶幾下就有屎,好彩我出發前有洗腸沖完後佢就放我落床,問都冇問就落KY插我屎眼,哇即刻痛到標眼水,佢講句SORRY後就溫柔番啲,頭百幾下完全唔享受,好撚痛,痛到我推開佢跳落床,但佢好敏捷推低我然後一手按住我狗仔我,真係追住屌,唔係藍屍賣港賊個啲走住屌,屌左幾百下後我完全任屌任俾佢奶LIN含腳趾,突然條野有強勁射精反應,但就唔係射精,係射水,但感覺同射精一樣,而且唔係十零秒,係幾分鐘,而且幾分鐘後隔幾十秒又有,HIGH到我叫佢快啲大力啲屌,爽到我見到白光照射,原來我個頭撞到床頭燈掣,佢問我要唔要100% POWER,我話要,佢就停一停運氣然後爆衝,捱左十幾廿下後我突然超急屎叫佢停,佢話你想瀨就瀨啦,屌忍唔到但佢又超大力,卒至俾佢屌到瀨撚左,啲屎痴晒落佢個肚同下身但佢依然唔停話冇所謂,我就冇晒感覺因為好撚臭,佢見我冇晒反應就自己停,然後抱我入廁所沖身,係塊鏡我見到自己個屎眼俾佢輕易搞到五蚊銀咁闊,佢問我仲想唔想,我話下次先啦,屎眼好痛,咁佢就OK然後幫我含撚,含到我爆然後吞晒,之後抱我返床用佢部電話同我屎眼合照再留低LINE叫我ADD佢俾番相我

而家準備去機場,但個屎眼好痛
如果樓主個屎眼仲痛,上到飛機問空姐攞D冰敷吓佢啦!
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係笑咗出嚟

而家行路要八字型

如果唔係作故仔真係服左你。好想嘔

敬佩到唔知講咩好

完全無法想像及理解,但師兄enjoy 就好

好L搞笑。讚

笑L死我la

把飯店床弄髒了要賠錢嗎?

勁,好想知呢度啲兄弟點樣由屌人進化到俾人屌同幫LB口爆嘅心路歷程

笑L左出來+1

大開眼界........甘拜下風

恭喜你呢班人搵到自己既定位

敬佩到唔知講咩好

shock! shock!

* ----> O