[曼谷] 新手泰自遊5日4夜 12Q之旅 Day1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟新手,平日最多玩HG泰,今年終於有機會老友去一轉bkk.
之前已經係度搵唒資料,加上其他師兄提供資料,所以今次應該可以盡慶而歸.然後出份report回饋大家
日期:7月頭
Day 1,早機cx,住S字頭酒店,好處:近PP站大約5分鐘到,guest friendly,近soi cowboy,mitu 同7 heaven(只係相隔一兩個街口就到),就算去NANA蛇尾坐車10mins內到因為都係一條直路,住高層大房張床大到訓4個人都得,附近多日本野食.

早上活動唔特別講大家都冇興趣知,到夜晚都成10點幾同fd去NANA,甘見未食晚餐所以就係NANA出面D BAR度食野.食到差不多完見到有條女行去廁所,唔高但大波扭下扭下甘行仲要大露背,即刻望多兩眼.等佢出返黎原來佢係得自己一個人坐BAR枱,我之後都望左陣都冇人埋去,甘我地食完埋單,fd話去廁所,甘我就去撩下佢啦,都係問下佢"係咪自己一個呀?係度等人?叫咩名呀?"個D.之後我好直接問佢有冇興趣JOIN我出去其他地方但.佢已經問我酒店係邊 佢咁直接我梗係問佢幾錢佢話ST4000 wo,嘩雖然我第一次去姐不過都係度睇過下行情大約幾多既.咁我諗左陣話我搵返朋友先之後再搵佢.甘留左電話就去搵fd.甘岩個陣又落勁大雨就同朋友避左陣雨,係尼個時候BAR女sms我話3000 st ok.本身都諗住入NANA睇下,咁佢甘講第一晚就佢LA起碼唔使比Barfind同drink錢,佢話唔使pick up佢佢自己過黎,仲好我同fd返去先.過左陣佢到我係lobby接佢上房.入到房都係吹下水先沖埋涼就開始做野.

Bar女唔係泰國人不過係附近國家係泰國做左好幾年野,夜晚先出黎做freelance,身材1米56到,大波不過假,腰幼patpat挺,有做開運動,年齡應該20中到30頭,好有經驗.
好砌,好反應,轉幾個post都好配合,仲自己move唔停,完左1Q問佢LT好冇,佢話up to u,甘我梗係好LA仲問我4Q得唔得,頂你呀挑機wo,之後再第2Q,同第1Q差不多.完左就一齊訓.到第2朝早又黎晨操又係操到啪啪聲,正到不得了.過多陣細佬有反應,不過見Bar女好似好攰甘就費事la.Total 3Q.留力day2 之後比錢留contact就byebye.

PS.Day1:估唔到普通Bar都搵到食,算好彩,仲要好好砌.爽到不得了.
打住甘多先,多謝收看!
day2 預告:momo massage

I want to see your Bangkok story. nothing to lose.
回覆 讚好 不讚 使用道具

52日12Q好體力

謝分享,LT幾錢?

THX FOR SHARING....期待之後旅程

師兄弟祝你雞運亨通 可以比個酒店名黎參考下嗎

回復 juicy #1 的帖子

間bar 既資料有性趣, 唔太識去正經bar. Thx ching

多謝報告,期待下集。

waiting for my 下集

多謝ching揾到好玩Bar女報告。咁LT幾錢呢·?
期待Day2報告。

多謝分享!這樣子就LT,女女幾點走呀?比了幾銀?

師兄最後幾錢埋單?

C Hing 好好鷄運

ching, 我都想知轉LS 幾錢, 有冇亂開價

謝謝師兄分享資料,感謝分享

C Hing真好性福

多謝大大的分享~~~下次一定去

師兄食到好野真開心..........thanks report

謝謝報告,泰妹要講價,越講服務越好.係禾LT幾錢埋單?

師兄可否告知 guest friendly的酒店名