~Lusi~床上服侍有heart,漫遊,69,環保吹,高級技術~~~100% GFF

名稱: Lusi
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A57381-炮台山-兼職女郎-Lusi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lusi3 O* o- P. b2 s* V0 ~: r: m
/ r& r" C& i, }" r: {# @+ W
我一入房,Lusi已經用燦爛嘅笑容迎接我,同我打招,叫我坐抵,一日不見如隔三秋,佢好好笑容好好傾,嬌聲嗲氣......
1 I  q* W) p; y條小蠻腰好正....整體比例幾好....雙長腿極之性感,皮膚白淨同埋滑,5 p7 n9 U/ R! }; a0 [, \
然後到我同佢除衫係床上溫馨左一陣,拖住手仔去沖涼洗白白,BM、水簫咩都齊曬,服務做足。' ^6 [" z$ s2 ^
洗完後入正題,床上服侍有heart,漫遊,69,環保吹,高級技術,速度唔快慢慢含,唔會趕時間,一路吹一路用強力電波眼神望住你,上上落落,又會撥開頭髮望住我吹,
4 d) N9 k; w+ l: m3 }吹完到我搞佢,奶佢粒Lin囡囡,係咁嗌話好癢,咪住眼不斷呻吟,見佢妹妹滲水,玩到咁上下就帶套正場啦,+ o8 B% z0 i. ?: e
女上先騎我,騎果陣時好姣又有天然山泉,再來老漢推車,啪啪聲,
7 f- W: [% o4 J& L* A換男上,囡囡嘅叫床聲很自然,不會假,加上佢係收音機高手,大約插咗幾分鐘就搞掂,2 x' V; _( P" r/ s
事後沖涼好細心,成個過程都有講有笑,真系唔錯唔錯!6 Z- x) r0 \+ M4 J9 H1 i
服務好態度又好,技術仲冇得彈,唔試走寶!
傲人双峰好诱人
回復 振明小王子 #1 的帖子' A& Q7 t+ d7 K& `  o1 i

" x) T: f1 s8 B多謝師兄分享
   Big balls
回復 振明小王子 #1 的帖子
& i6 C2 o$ t" E
' R5 c- B0 u$ l8 j4 E& L# [' J7 F7 @+ D/ D3 w% b
謝謝分享
回復 振明小王子 #1 的帖子( \9 K5 B! ]0 @; e7 ~
+ @. \8 \8 u+ Z
謝謝分享
高級技術

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:05