[曼谷] 新手泰自遊5日4夜 12Q之旅 Day2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

續Day1 Bar女3Q之後,留左佢contact 下次再搵佢3P過夜.
Day2,完左Bar,訓到11點幾同fd去食野就去左正常massage,係Thonglo站附近,由PP站去只係一兩個站十分鍾到,黎得Thonglo得一個原因---"momo massage"
揼完正就梗係去了邪啦,去到momo到4點幾,冇客係入面,得我兩條友.事頭婆之招呼我地坐低就叫d女出黎,一字排開都成十至十二個,我比老友揀先,佢個件多紋身加高,事後近望原來都幾正. ,到我揀啦,正當心大心細既時候,腦海記得師兄們提過未必要揀最靚最緊要係會望你同笑,果然我就揀左佢.因為佢由一出黎已經望住我好有笑容,我見有D係唔望就當佢唔想做我. .之後比錢上房.
硬件:有塊大鏡係床邊係幾正,企缸沖涼,都算乾淨.
女女:160到la,走肥,b波仔,樣算唔差.
開始都係沖涼,吹下水,之後就上床,我同女女講我唔使按摩直接開始就ok.可以爭取時間玩耐D ,女女好配合叫佢做咩都肯聽教聽話,我最滿意就係佢含個陣,真係有含左半個鍾,正到好想佢含成晚,佢係個種細細啖一下一下甘吞吐,我中意用脷就佢叫用脷,佢又唔停咁用 ,全身都比佢錫哂,問佢可含幾入佢就之後下下深喉,omg完全興奮足兩個鍾.第一Q側身入對鏡比埋手指佢含住咁出.第二Q又係含左好耐,換左三個post狗仔叫佢自己move佢又真係唔曉停咁不停move,最後一輪冲刺完成.最後仲有15mins剩就出返去等fd.同女女吹水問佢top 1係邊個佢話weewi
之後見到weewi,我覺得冇我個件咁正可能網上太多人討論好評啦,同埋在場其實都有兩三個唔錯,當然我冇試唔知佢係咪好玩得LA,但係我唔會揀.我信自己選擇甘先試到新野.下次試個fd個條女.
PS.個fd條女我認唔到係邊個,fd又冇問,至於我個條女,我就不便同大家係度分享,等大家去揀自己中意既女女.

day2夜晚就冇再女搵過夜,因為3Q再2Q已經有D攰仲有3日留下力先,btw有諗過是但搵個超高+靚既ts or ladyboy返黎過夜攬住訓算不過最後都冇.

預告 day3:搏老命的一天+初入nana
期待第三日
回覆 讚好 不讚 使用道具

...我中意用脷就佢叫用脷,佢又唔停咁用 ,全身都比佢錫哂,問佢可含幾入佢就之後下下深喉,omg完全興奮足兩個鍾...

睇師兄報告都覺得好正 恭喜師兄玩得開心

good info story, seem Momo is the hottest spot for this two months which almost every ching CD or really attend this massage place. anyway, thanks Ching effort, wait for your next post.

上次去MOMO   D囡唔多掂..  

回復 juicy #1 的帖子

恭喜師兄食到好野,期待day3報告。

玩得開心就得啦,多謝分享!

多謝詳細報告,期待下集。

一日精彩过一日。

多謝師兄報告, 等睇DAY3搏老命.

12q, 後生多好

恭喜師兄玩得開心

thanks for sharing nice sexy experience

多謝分享,快D出DAY 3

回復 qazken321 #5 的帖子

請問會否比Addict或附近的好呢? 但最近師兄們都對Addict評價不太好,我一年前去就覺得算不錯

師兄真系勁,期待day3

最緊要啱玩,正

開心就好

性福无比啊

brother is superman! you are good!