極品桑拿

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐冇出過報告,因為一路都係去AB場,好多人都有寫過,已經冇乜好講。五月份有次因緣際會,走去極品探險,翻查極品嘅口碑,真係臭哂,所以去之前都冇期望,不過聽講話轉咗手走去試吓。上到英皇十樓,電梯門打開,就見到收銀櫃檯,太開揚。轉個彎入更衣區,男侍應幫手掛衫,跟手轉去沖涼區,水池、乾濕蒸,擦背房,選美舞台全部喺埋一齊,有啲局促。沖完涼擦背,有兩個着泳衣嘅擦背妹可以揀,擦完着衫,見到毛巾、衣服都有啲殘舊。走過一個幾大嘅餐區,就去到休息區,入面好似有差不多三十個座位,兩個VIP房,裝修感覺好古老。坐低睇吓餐牌,比AB場貴,開始覺得中伏。揾個師傅工按吓,非常到位。按咗幾Part,就叫經理安排選美,囡囡質素絕對比得上AB場,揀個入房試吓,服務態度良好。玩完埋單走人,確實比AB場貴,不過玩得幾開心,算得上物有所值。
七月份再去,毛巾、衣服已經全部換新,座椅都陸續換緊,選美時見到好多AB場嘅囡囡過咗去,加上日、韓、泰、越、俄、哈薩克、西班牙,應該有五十個俾客揀。聽講嗰度管理層對員工非常好,所以囡囡都開開心心返工,服務自然有保証。食物方面,水準比AB場好,尤其是啲泰國菜式。場內冇遊戲玩,冇睡眠區,所以值唔值得去,就見仁見智喇。
已經開放了嗎?  
澳門特別行政區政府旅遊局 資料還是暫停營業
極品桑拿THE EXCELLENT SAUNA 蒸汽浴室及按摩院        暫停營業
回覆 讚好 不讚 使用道具

開放了,我最近兩個月,已經去過五日。

directcom 發表於 2017-7-19 14:48
好耐冇出過報告,因為一路都係去AB場,好多人都有寫過,已經冇乜好講。五月份有次因緣際會,走去極品探險, ...

場內仲係咪咁煙霧瀰漫?

directcom 發表於 2017-7-19 16:12
開放了,我最近兩個月,已經去過五日。

可以講講套票及其他收費嗎 ?

directcom 發表於 2017-7-19 14:48
好耐冇出過報告,因為一路都係去AB場,好多人都有寫過,已經冇乜好講。五月份有次因緣際會,走去極品探險, ...

甘師兄有無套票架,你大約玩左幾銀?

囡咪多個座位

I thought A and B are already on the expensive side.

回復 directcom #1 的帖子

多謝師兄分享
極品桑拿已經沒有以前那麼好玩了
去過一次而已

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

師兄洗左幾多銀??

我叫阿牛 發表於 2017-7-19 18:21
場內仲係咪咁煙霧瀰漫?

我所見嘅多數喺餐區食烟,休息區唔覺大烟。不過我係烟民,唔可以作準。

freshmaker 發表於 2017-7-19 18:38

我唔知有冇套票,收費應該貴AB場15%左右,不過我唔敢肯定。

Girlhunter888 發表於 2017-7-19 19:16
甘師兄有無套票架,你大約玩左幾銀?

我walk-in,揾咗個model,加埋幾part師傅工,四千幾蚊落樓。

女肯定多過座位好多,不過房都好似幾多吓。

酷新丁 發表於 2017-7-19 20:13
I thought A and B are already on the expensive side.

It's even more expensive than AB, but too me, totally worth it.

超強HoMa 發表於 2017-7-19 20:49

多謝師兄分享

你係最近去過?現在新人事,新作風,我覺得好玩過AB場。