[曼谷] 準備出發!五天乜都嘆吓之旅!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

未到諗下都扯到衡哂!
1 條友好難落 club, 應該都係主打 沖涼 (especially  hi class - 希望好似上次咁正嘅3P) 及 thermae
Mitu 約唔到 Ai 揀唔落, addict/102 嗰啲又食用率低。
或會再試一試momo 其他女 (pinno, dew,milk)
好希望可以食到 B記嗰個大波阿Sa!
等師兄回來的精彩Report來自: iPhone客戶端
加油,等匿報告啦
回復 kuei0127 #3 的帖子

good luck, ching, awaiting for your report once come back
開LIVE最好
wait for yr report, better with photos
回復 newbra #6 的帖子

I would expect the same from you bro. But no photos in your historical reports?!
Gotta be fair man
回復 交通警 #5 的帖子

剩係live 俾你睇又點話
剛剛試左MoMo Pinno - 佢係好可愛好靚嗰種喎!真人比website 照片黑少少。
Service 普通啦,但顏值一流,插起上來佢叫到楚楚可憐咁嘅。a good start I would say
梗係會下性門士Jinny。
師兄,有無諗住玩水床
回復 cdrom1972 #10 的帖子

樣唔得我起唔到機呀師兄
回復 hungyiu #11 的帖子

都想玩水牀,但得mitu真係好service d,不過有d難揀落手
等師兄回來的精彩Report
大波啊sa?
回復 den3chrk #15 的帖子

剛剛搞掂左!超正,明天約左佢去dating添呀!

等我幫師兄加多條廣告相link

師兄係一個人一間房?
會唔會去埋gogobar 搵囡LT返酒店?

出年一月都好大機會單兵出發,交流交流
回復 JohnASeah #1 的帖子

祝福師兄吃好
期待更新 謝師兄分享
回復 JohnASeah #1 的帖子

好多人一條友落club

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:57