遺忘了的感覺 性感天后 有前也有後 小蠻腰 Jeana

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

橫風橫雨收工諗住上去求其沖個涼,抖下無咩心水就衝上去,可能真係幾大雨,好多幼幼都無反,不過唔緊要, 開門比我係張新面孔,不過係我經過個廳既時候見到個廳又有張新面孔,面尖尖眼大大,著套白色衫,性感又高貴,問問個位靚女叫咩名,原來佢就係Jeana ,於是我就叫左Jeana入房啦

成身濕哂Jeana好識做,幫我搵衣架掛起d衫褲吹乾,等我走個時有件乾爽既衫走,又幫我調好熱水比我,沖完做有杯熱水飲,加哂分啦

咪睇jeana咁斯文性感,按起上黎有板有眼,唔比其他差,尤其係按肩頸一流,到位又夠力,性感得黎不失功架,Jeana的確係得既,本身有點睡意,不過見到Jeana好似古典美人咁,每一下都動作都好優美 每一下都乾淨利落,感覺就是高手在民間,spa場都有大師級既

然後Jeana按完後就開始推油,輕輕既推,將指力慢慢滲透入我身體每一吋肌膚,與剛才既剛強形成對比,樣靚性感都可以係實力派,今日真係大開眼界,開始頂唔順有睡意,Jeana開始手多多調戲我,起初仲頂得順,後尾越黎越有觸電既感覺,連小信之都出賣左我,起立致敬,但係jeana無急住叫我轉身,反而一時R下一時推下等我可以享受耐小小,不過我都係想轉身望住jeana個靚樣先

E級既上圍,仲有條蛇腰,難道這就是完美既結合嗎?Jeana慢慢為我塗上一層薄薄既油,我望著Jeana有一種似曾相識之感,Jeana輪廓幾靚,你話佢係全場最靚又未必係,但她比到我既感覺就好似曾經錯失既一段感情<我怕來不及 我要抱著妳>我一手擁妳入懷,妳並無拒絕,輕輕伏在我既身上,聽我的心跳,我並無任何動作,就
一直望住你,但始終按奈不住,我感受到妳既體溫正在上升,慢慢解除妳的防線,去感受那一手不能掌握之感覺,妳伏在我身上,隻手一緊一鬆,在我耳邊我只聽到妳那緊湊既呼吸聲<我怕時間太快  不夠將你看仔細 >
大家都好享受這一刻<直到失去力氣>直到爆發那一刻,之後我仍然緊緊抱著妳<直到不能呼吸為止>

<如果 全世界我也可以放棄
至少還有你 值得我去珍惜
而你在這裡 就是生命的奇蹟
也許 全世界我也可以忘記
就是不願意 失去你的消息
你掌心的痣 我總記得在哪裡>
Jeana 感謝妳令我對這段感情不在留有遺憾

回帖獎勵 +10 元錢

回復 阿部信之 #1 的帖子

very good...
Can PM me the price?

回帖獎勵 +10 元錢

傳說中既Jeana 始終未有緣一見

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄報告。

回帖獎勵 +10 元錢

雪白双峰好诱人

回帖獎勵 +10 元錢

真係幾靚女

回帖獎勵 +10 元錢

師兄打得幾有心機 內容豐富了思想

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享