尖沙咀沐風,20歲靚妹kiki,天生麗質,青春無敵,100%我的女神

名稱: 沐風
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43175-尖沙咀-水療SPA-沐風.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話咁快又到暑假,出街撞口撞面,都見到90後靚女,
個個青春可人之外,衣着仲鬼咁大膽,裙仔有咁短得咁短,
聽講尖沙咀-水療SPA-沐風,呢期返咗唔少新囡,
仲要係青春亮麗嗰隻,當然要親身過去驗證啦!
kiki,目測20歲上下,天生麗質,可愛動人,
笑容甜美,青春無敵,兩眼水汪汪電力十足,
入到房佢熱情招呼,吹左陣水就take a shower,
沖洗乾淨好快返出黎,上骨床按摩高手出場,港式按摩,按得好好,
手勢正宗,夠力水得黎穴位又到,俾足心機幫我從頭按落到腳,
慢條斯理傾按邊吹水,氣氛一流,慢慢按勻全身穴位,按完再推油,
從頭爽到腳,服務殷勤仔細,爽到我疲勞全消,能量十足,
成個人都精神曬,細佬都有曬反應,舒服咗叫佢入第二part two,
佢聽話聽教,手勢好溫柔,不停挑逗支槍,功夫十分到家,
完全盡用佢身體嘅優勢,搞到我慾火高燒好有feel,
最後我都忍唔住派貨收場,真係零舍滿足!
回復 paulanka #1 的帖子

青春可人,多謝分享。
漂亮宝贝好选择
幼幼靚:妹妹好吸引
Sweet lovely girl
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thank you for your sharing and report

nice photo, thank you

請問師兄連貼士幾錢埋單
多謝分享
掛住你
回復 paulanka ##1 的帖子

午夜場Yuoki,好戲連場
悦沐風吟,一室女神。
時間飛逝,匆匆一别,回味無窮
昨夜倩影甜甜
誰令你甜甜?