Lusi~身材正爆, 慢吹細啜 Girl Friend Feel , 做野細心又投入

名稱: Lusi
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A57381-銅鑼灣-兼職女郎-Lusi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話時星期日冇野做, 好悶緊係想搵你食下啦!!同家人飲完TEA之後就搵野食哈哈!!4 u" k, K: \1 |; g0 O
入到去之後就見到Lusi, 夠哂甜美夠哂sweet~女女馬上同我車幾車先~~wa!!
0 _9 Y+ X8 k1 O1 r9 m一車己見係non stop個隻~~之後我比左d野女女食!!女女仲開心呀!!8 J; D6 }% G$ U# m
之後白白傾下車下咁~上`到床之後真係更加有感覺~~$ p: @; P' c! R/ a1 T( \
之後唔多講啦~~總次就係有好似情侶咁哈哈~~
( Z. Y4 c1 ]7 j# l4 I* l
好波好诱人

! o3 h* u; X2 }# o* x    Big boobs
夠哂甜美

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:56