[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

3 l7 s, ~" t* ?7 l5 y$ s1 T
, }4 p/ Q# H1 {1 x4 ^* q' O小弟第一次響度出post,但都有搵開cc既,; L6 F6 k: o" H7 P5 O
平有貴又有咁!之前見過有位cc話搞個群p party,
9 m2 x+ W2 O0 B5 x+ x咁膽粗粗去玩個半場啦,有5~6個cc,
1 C8 O! b1 ?& W  q/ l, ?真係好好玩,氣氛好好!佢地又會包埋野食飲野,/ i" P5 p7 U/ j! M$ Z
玩到攰補充下唔錯架喎!# A% v; a2 X* k, l$ }1 R
價錢可能會對某d師兄黎講係天價數字,0 _. V1 x4 M7 c' S! Y
但係其實諗深入下,逐個搵佢地可能仲貴,! B. m! `- z$ l) p* z. n) w
可以同一時間搵咁多個cc,而我又唔介意同人分享,
' p# F' g: e* J5 `" K# ]) Z抵架!
0 Y' e  m; }* ?0 {% d8 b9 K9 _玩呢d最緊要係夠膽同唔好自私,一齊玩先係樂趣黎!4 m. G% @. [& j: L
& J: B; R/ H" [) D
聽佢地講話下個月尾都會搞一次,
% C5 R( c6 ^7 `今次酒店仲要係落地玻璃黎,一定好好feel!
. y; V5 S3 y; y我報左名啦,咁多位師兄想試,
' I/ y& l# u" B# B7 ~' I你就add下佢wechat問下啦:gorgeous_ladys5 X3 e2 C. u/ n5 x% [! j1 D
已修改
回復 唔係cd-rom #1 的帖子9 J0 i, S* [; F; K( }

: ]" e& f; t# d! x. z0 N' z師兄能否講下參加需要幾多米~
天文數字 ...  會唔會多過5位數呀?
回復 唔係cd-rom #1 的帖子+ m4 G5 A! A7 ^* G" v- {! D0 l4 [

9 S, W- Z  ^- n: A) S. b9 p( Y& ?到底是多少$$$$???
我諗應該好貴
咁即係幾多$
之前玩3~4千,又未去到5位數字既
另外果邊投訴好多師兄無睇內容介紹,
3 T  y' w. v7 E) P4 S一加人地就話trade,叫我同大家講,6 o' s# `- x/ C9 n4 r
標明party先加人喎
通常有幾多女仔呢?質素如果先?
有差佬放蛇咪仆街
搞呢d 吾怕俾囡賺 最怕到時d囡好錫身 呢個吾俾 嗰個吾得 就真係冇忍啦
goodhell 發表於 2017-7-24 21:50 ( x0 J/ A/ }" S
搞呢d 吾怕俾囡賺 最怕到時d囡好錫身 呢個吾俾 嗰個吾得 就真係冇忍啦
5 A; M; R4 o* ]3 n
據知今次女仔全部痴女黎😂😂😂
mjordan 發表於 2017-7-24 20:12
. Z5 V  q6 G8 N  J; {通常有幾多女仔呢?質素如果先?
9 G! o9 E# c' `5 Q3 f! o
都瘦喎。。。唔錯呀
黑目瞳 發表於 2017-7-24 20:30 5 U) h- W) L( W% t. f
有差佬放蛇咪仆街

/ I4 K( Q) F. ]+ lYes, ching your right, organize this kind of party in such high profile manner have great risk for participant
有無限次數或其他要求?
草专治不服 發表於 2017-7-24 22:58
0 b0 n4 G0 E, s  Y5 E" y0 T5 r有無限次數或其他要求?

8 x) r5 k9 \. Q: W你可以直接問下佢
小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品), 去到時, 你估個個咁易就甩身咩? 規矩上人人都要交晒手機出嚟(聲稱保密喎, 實則係驚有臥底放蛇報寸), 要到整個P完晒至歸還, 好喇, 成個過程個個大淫大慾到high晒, 是但一兜友係咁倚整些少cocaine呀冰仔呀果D野俾你, 你一定會索野, 因為個個都早就扑到上能晒腦, 就算係食屎都制 (咪以為係K仔咁能小兒科)
  Y! W1 B$ A+ d: K所以我自來也咁能咸濕大食, 但就從來唔會去群P就因為玩唔起毒, 所以搞呢D絕大多數係有錢仔富二代, 醒目嘅大家都知咩事啦! 唔係佢地有錢買貨咁簡單, 最主要佢地已經backup咗幾個流氓律師隨時幫佢地甩身, 我知道呢D野係因為識得係警隊做得好高級嘅前輩! F$ v( \& }3 V0 O3 a/ n1 ~
大亂交, 睇AV就過癮, 係現實生活上其實多數好能黑暗, 玩唔玩得起就睇大家個人修為同膽量
回復 donationdon #19 的帖子% |# p& X6 [% E0 f- [7 n- ?

+ ]! v8 W7 _$ n1 o) k如果可以玩到四次以上就抵。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:55