[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

師兄之前個次有幾多人?

0 Y$ b/ e: S8 J2 ]好抱歉,以我所知我去咁多次都無人食果d,
; D9 `+ S) ~- [, f7 B2 a/ E亦唔容許有人食果d!( n: C$ m8 u. r
你自己未去過但又會聯想到呢個問題,
, H* ?! }: M2 t6 e7 w6 B5 F你既呼籲係ok,但先了解人地係咪真係咁先,4 z6 w3 g7 ~7 F: ^
當然小心d係應該,但唔應該未親眼見過就咁講囉
donationdon 發表於 2017-7-25 04:28
& ^0 O4 s- q5 S$ O% e  i3 O, N# O- Z$6500  好很貴

* O6 R8 L7 j1 S  U: x' l唔一定去哂全場既。。。
可不可以wechat 有野想問
1 a. ^# q' t& {1 glui65916659
問左佢話要先過數比佢先得(過幾多就睇你玩邊咩)話驚比人呃就無玩,我當然驚啦所以唔玩,其他師兄你地自己決定
jason5354 發表於 2017-7-25 08:31
- k4 Y- H2 M7 q# a8 _1 x) u要買定點數卡嗎?

% |% v8 u+ J2 k+ i人地唔係點數黎
陳仔123 發表於 2017-7-25 15:59
, W, X. F, E* z問左佢話要先過數比佢先得(過幾多就睇你玩邊咩)話驚比人呃就無玩,我當然驚啦所以唔玩,其他師兄你地自己決定
$ S8 K( k- f3 L/ h6 n4 r
咁好老實我試過又無咩特別事!
+ v5 a6 B/ v% p1 [喂講真人地包埋飲食,預左人數你講話去到時唔去人地咁點?! X8 p/ M0 s9 Q: x' P$ D
依家唔係普通約trade唔得就約下一次咁嘛,我覺得呢個安排合理囉!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-25 16:03 7 ?% x" [0 i; v; l& `
咁好老實我試過又無咩特別事!  W; _: N4 R2 P7 V
喂講真人地包埋飲食,預左人數你講話去到時唔去人地咁點?, p8 V0 q( ~. U( w5 U- j
依家唔係普通約trade唔得就約下一次咁嘛,我覺得呢個安排合理囉!
4 ?9 m3 x+ H* r

4 _2 [, l# V+ Y$ a/ O過數先咪on9啦,走咗數咪乜都無,呢個隨時係騙局~色字頭上一把刀,大家小心
回復 唔係cd-rom #1 的帖子9 D8 X; I1 J' {* O/ d' h# G: X
# A2 G. a' \, p; V" f2 r, H' o
Support good
& `; @" b' U7 S2 j0 ]8 `Support good4 ]& q  _; u* I0 c
Support good0 O% N5 K1 o  ?1 a& t
黑目瞳 發表於 2017-7-25 18:12
+ P' g# ?6 u2 O9 T/ J. S  S過數先咪on9啦,走咗數咪乜都無,呢個隨時係騙局~色字頭上一把刀,大家小心

4 t& [, S/ A$ \$ p) P咁你調番轉諗,人地預好哂d野,你一個唔該應承左又話果日唔得閒咁,
8 B$ S+ b7 ^% u% u% `6 v4 }咁人地點?你係搞手既你又會點?/ \9 S' \" _. K: D! S& H4 x# I/ X+ t
我覺得可以接受囉
But how many people will go to this type of party, if a lot of boy but only got few ladies. Then will reduce the time and chance to play
5 W/ N9 F" u* v, |; `8 M& l
唔係cd-rom 發表於 2017-7-25 18:39
, M7 d' |) l/ {" l5 G咁你調番轉諗,人地預好哂d野,你一個唔該應承左又話果日唔得閒咁,
+ u* x1 E& r' }8 K  V咁人地點?你係搞手既你又會點?: W3 ~# u: H( Q4 ]$ J: z
我覺得可以接受囉

( S+ T2 p& h' z$ [! o: X8 S3 k: j! O! Y* a
喂我憑乜嘢相信你預備好晒,先比$後交~我覺得唔可以接受囉
一句講晒出嚟玩先過數先係無可能,唔好傻
黑目瞳 發表於 2017-7-25 20:47
: U9 ~9 S5 [; d) E8 S一句講晒出嚟玩先過數先係無可能,唔好傻

- P$ H3 J5 `4 ?+ K真係唔會有人咁on9!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-24 12:27
) }' |, d& y$ f0 T5 f小弟第一次響度出post,但都有搵開cc既,
6 R  n2 \! {- j. K5 [平有貴又有咁!之前見過有位cc話搞個群p party,9 G8 F" W8 L5 S- B
咁膽粗粗去玩個 ...
5 G2 ~3 N3 o4 c9 b0 v: h8 }$ E
同呢個帖個v7 有d相似 * C1 p' p( M( U+ Q: x$ h' `: J

" d" r$ d* A$ F' Z) n5 c. @/ vhttp://141hongkong.com/thread-1824670-1-1.html5 [# V  z7 X! |4 ^3 O. R& n
2 L$ g0 h$ l3 {* Y, ]3 G
會唔會係同呢個cc一齊玩呢?
擊起千呎浪 發表於 2017-7-25 22:30 6 f" M( {/ k% D- e3 X# j
同呢個帖個v7 有d相似
# F4 V/ g2 m" k$ {! [) a  n) I% G! r5 x5 V3 w3 \
http://141hongkong.com/thread-1824670-1-1.html

# F2 o9 @9 P* u2 H$ \你條女我食過 正正常常咁
準備個party 飲飲食食嗰啲嘢都唔值幾多錢 講真金六千五百蚊 九成係畀肉金 如果咁計要先畀錢真係好戇鳩
黑目瞳 發表於 2017-7-25 20:42 % }! g- _& t1 k2 J: c
喂我憑乜嘢相信你預備好晒,先比$後交~我覺得唔可以接受囉

, l; Z1 ?/ N1 J. A  q: `咁又好老實無人強迫你去信,好多野都係信則有不信則無,
8 p* s7 v6 X9 R7 p" D就並唔係無中生有,啱唔啱?
6 K+ n8 r- s/ g" ?你俾A君呃過,你可以自己小心,/ O% d3 m) A& P
但唔可以強調B君一定會呃你!
果句啦,隨你地點諗,
9 \. X* M& |" }0 g0 w: d: W5 k我試過無問題,無人迫你信!
% V$ S3 r( K5 Y; I- M唔信你絕對可以玩番你自己玩開,# T  |8 ]. [9 s1 ]
信既就有得玩咁解!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 18:12