[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

唔係cd-rom 發表於 2017-7-25 23:26
+ D: p. ]" I7 j  l果句啦,隨你地點諗,$ v* G. y3 H2 _. _* X5 l
我試過無問題,無人迫你信!
) p1 c- h: U1 ^! a唔信你絕對可以玩番你自己玩開,

4 d( y+ G  Z; ]5 T( z乃咁落力推、成個搞手咁!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-25 23:27 6 D4 L  v) ]/ I5 y
我on9架,但係我玩過好好玩,完
5 z: E( y" f2 H# j% Q, M
比好人放蛇捉到應、如果搜埋丸仔出嚟、班好人仲開心呀、升職加薪可期!
Singgac 發表於 2017-7-25 22:48
7 r$ t: a. t* h2 V- I你條女我食過 正正常常咁

6 F; [+ w7 y5 E3 O! `會唔會佢刀有份?聞説剩係佢刀收4000 / 8000喎!
擊起千呎浪 發表於 2017-7-25 23:32 2 R' Y/ c8 s/ v, \& \3 _
乃咁落力推、成個搞手咁!

6 W6 \7 ?; v$ g唔係落唔落力既問題,只係將我試左既野講出黎!. [# v5 O$ T, E2 \6 g, D
信就信,唔信。。就算
擊起千呎浪 發表於 2017-7-25 23:35
; H5 L4 ], K; ^. q; v* a比好人放蛇捉到應、如果搜埋丸仔出嚟、班好人仲開心呀、升職加薪可期!
( b! a8 \7 n7 v+ g8 c
你肯定一定有?好似你已經試左咁,我問下人地你有無參與過丫
擊起千呎浪 發表於 2017-7-25 23:37
2 J/ {3 T* Z- N, a7 ~會唔會佢刀有份?聞説剩係佢刀收4000 / 8000喎!
2 k0 m& p1 R* Y, O  q( W4 u
以我所知就無,人地唔係廿六歲,就係咁
始終覺得双飛比較有多的性趣  
gorgeouslady 發表於 2017-7-27 07:52
4 H. B, S6 h8 S' E1 h$ S& B你幾時見過我?我唔知點解你會分享一個CC V7 ID和我類似,我聲明本次活動與我無關,亦唔會參與本次活動, ...

! v" L/ m  M3 D1 I- n; \; X你個post無寫到年齡咩?咁唔好意思!有人猜想係人地既事,而個wechat亦都係個女仔俾我,你鬧我做乜?
gorgeouslady 發表於 2017-7-27 08:21 - o. O) `8 B7 y* W9 ?
我已經聲明過本次活動與本小姐冇關,謝謝你的關注。

# C3 }2 O7 R) y8 b* S相似就當係同一個人,人類就係如此膚淺,$ N. S4 t/ d: ~4 X4 w/ x( S
除當事人其他人者勿對號入座
gorgeouslady 發表於 2017-7-27 07:52
( x+ A6 R4 X& e1 s你幾時見過我?我唔知點解你會分享一個CC V7 ID和我類似,我聲明本次活動與我無關,亦唔會參與本次活動, ...

* F0 f& u4 A8 b/ p7 k; \& j) @用你名做id果個女仔,佢得21歲,叫candy,但佢鍾意呢個名,
$ ^" y0 L7 q2 z+ D: S! |! ?2 I但唔知你存在,咁可以?
回復 唔係cd-rom #53 的帖子
; `* U1 t# `- J  ?6 r: Z% C+ v' [  V9 N+ h9 a, F
師兄好似好熟悉party噶女仔~
草专治不服 發表於 2017-7-27 23:03
9 d' f4 S0 I# n- ]3 m- T* x回復 唔係cd-rom #53 的帖子7 k& F$ a6 G9 h# p) k* N0 z

4 P- }' C# P8 A9 J師兄好似好熟悉party噶女仔~
8 Z& F; s$ {- D4 ~. {9 i
A剪點會唔熟!
黑目瞳 發表於 2017-7-24 20:30
3 M  {6 _, G8 I! X有差佬放蛇咪仆街

8 x: V. t4 O# |% p+ p就係試過真係有, 不過呢D野睇彩數, 唔通十個竇就真係十個"襟"晒咩, 總有D會冇事
4 E9 r* A6 J3 X' i3 \
擊起千呎浪 發表於 2017-7-25 23:32 ) g' p8 i# f2 v$ u9 x
乃咁落力推、成個搞手咁!

4 r& e! t3 L' ]  |, f
$ {6 V8 `$ O6 L1 y2 k都係果句: 心知肚明啦!, e# b/ ^' n4 V; h! j1 r
  s6 x2 J% U, ~! c" H
舉個例: 果D俾食環捉到又控告嘅污糟食肆, 俾人告之前邊個會話自己檔野係有老鼠曱甴?!+ e2 c) O3 N& R2 D+ H0 a( Q) T5 E
3 a: X8 G/ [& R  ~6 @: s
不過, 免得柴人個台, 總會有D會例外冇事, 博唔博玩唔玩就師兄們自己諗下
& |8 `; E4 M5 a+ C
唔係cd-rom 發表於 2017-7-25 12:23 / x; Q4 Y1 D/ f6 h( W) t
好抱歉,以我所知我去咁多次都無人食果d,
" O) B( O+ z7 b/ O, \, X9 O- h亦唔容許有人食果d!) R% a0 |9 a9 ^2 C' ~; i) b! |2 ]
你自己未去過但又會聯想到呢個問題,
8 @6 K- z: x& J

( S$ ?5 X! [. l7 @- d4 t師兄, 明白嘅, 但係想講明, 正如一個道理: 明知毒品有禍害, 我未吸過毒, 唔通我要自己親自去試毒品然後就同大家證明毒品真係害死人咩?!
7 C4 N) D. [+ L+ m5 u& q
  m% R) N- N! f5 T都講到明, 堅係識得警界嘅朋友親自講述實例, 當然, 總會有人係完全唔怕死嘅
1 N9 T. `( a2 R4 G: W( z
擊起千呎浪 發表於 2017-7-27 23:46 1 |0 Q, Y) L. K# `7 ?- K5 J5 |8 \
A剪點會唔熟!
/ E2 L% a) e% f, j- R
原來只有A剪先可以熟,明白哂
自來也大人 發表於 2017-7-28 01:35
: Z* H, \' V3 t師兄, 明白嘅, 但係想講明, 正如一個道理: 明知毒品有禍害, 我未吸過毒, 唔通我要自己親自去試毒品然後就 ...
5 e/ ~- X3 e; X8 k4 K
唔明白點解你會咁強調係一定有毒品,
. w" P( v/ b$ v即係你聽到有就一定係既係咪?5 i6 W$ M! U+ H, z* H6 W/ ]. x: S
咁我聽人話師兄幾十億身家你係咪都有?. I' x1 R2 E& S$ {
可能都係架喎!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:35