[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

自來也大人 發表於 2017-7-28 01:24
* Q7 `5 A; @* g! O1 T都係果句: 心知肚明啦!
( Y" o, U" y# ?& @+ p2 f2 C: U% H( s3 |0 ]" `1 O2 x2 d- }
舉個例: 果D俾食環捉到又控告嘅污糟食肆, 俾人告之前邊個會話自己檔野係有老鼠曱 ...
7 c" l5 O/ E' @& j
係呀,天下烏鴉一樣黑,
5 R5 Z& }' h6 r; A) S, N5 u% t6 Z但你咁樣既呼籲就似乎別有用心左d咁囉!8 k5 ?1 y- n: W* u# P3 c
明既,響得呢區既都有唔少既得利益者,
# X9 O' M: L9 i$ R, V可能人地影響到你所以咁大反應唔出奇啦!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-28 17:45
4 S- F) c9 }" {4 N4 M+ @係呀,天下烏鴉一樣黑,
0 J& {9 ?, B" M4 y' K, V; g% D8 |但你咁樣既呼籲就似乎別有用心左d咁囉!( T  }; l. ?& M+ P
明既,響得呢區既都有唔少既得利益者,

( ]$ q6 j7 z; l. j明嘅、可能人地影響到你、所以你咁大反應、1d都唔出奇啦!
擊起千呎浪 發表於 2017-7-28 20:57 $ m5 B9 j, \  j, y/ r9 U  I
明嘅、可能人地影響到你、所以你咁大反應、1d都唔出奇啦!
# _+ r7 K0 C; W  U. A+ j9 A
影響到我d乜?呵8 N; X6 t! L0 {1 y/ |8 [/ n: {
乜幾位元老無反應咩?無反應應該係唔會回post架喎!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-28 23:53
) O" m1 z+ T8 r: b影響到我d乜?呵
& `, N3 f0 ]9 N# [乜幾位元老無反應咩?無反應應該係唔會回post架喎!
- ?! O& M; C; r# [( d& f
Agent哥哥!
見識到真正討論區的作用,都係揾返D正常一對一、交易先啤錢。
擊起千呎浪 發表於 2017-7-29 00:16
/ o+ h( J  l$ h! Z6 Q8 Q; A8 R' G3 ]Agent哥哥!
1 @8 A$ i9 e& n- O- [
你叫緊自己?
$ |  w1 |4 B! l
唔係cd-rom、但係我係....發表於 2017-7-29 09:09 7 e# ]2 e) q. K" m) e
你叫緊自己?

: @1 ?, n1 t5 T, J" q9 Q
5 m3 i% C) a- n3 U# YAgent哥哥、收皮喇! 比咗個落台階你都唔識收澰! 冇利益你會唔會咁神心咁大力推呀?呢d party帖通常都係用介紹形式分享!唔會好似你咁落力㗎!
4 `! m+ V5 \' u# Z# w) m- H4 b1 t+ T
唔係cd-rom 發表於 2017-7-28 17:42 + t+ M7 l4 n; W4 Y* S
唔明白點解你會咁強調係一定有毒品,
; ^+ o. T! K9 k即係你聽到有就一定係既係咪?
+ R- z. ^( W# _- u0 H  V8 Q6 o咁我聽人話師兄幾十億身家你係咪都有?

# v, J7 S! \5 S6 J! t$ N1 `/ `& C% f% S3 u' p
老哥, 有與冇呢家野, 真係口同鼻咬, 大家各有各講, 再咁講落去只係冇癮9 j1 b5 f8 R5 F. Z9 `8 y3 `9 A# m) g$ o
只係有個重點: 萬一真係其中有人唔生性, 帶咗好野入去開餐, 俾人冚竇時, 所有在場者唔理清白與否, 一概都要先帶晒去警署問話, 就算到頭來真係冇事清白都好, 都已經先係官門過咗冷河, 呢家野唔係人人都想咖!!
* A: S3 y" |# `1 B% v- r$ T不如先問師兄你兩個重要問題:
7 Z) T7 b* L: R6 W" h: F& E1. 你可唔可以保證100%冇事?
' [6 z' a+ }* s' Z+ @+ {: E2. 萬一真係出咗事, 你又如何向所有參加師兄交代? 唔好忘記其中有人真係偷食, 唔想惹太多麻煩上身. S& `7 B5 @2 }$ @
唔好忘記之前你話有個cc V7 contact, 但係個位當事人已經企咗出嚟否認咗, 仲講明唔認識你, 同呢個P完全冇關係, 想問呢個post有幾堅? (各位可以爬文睇翻前段D回應)
8 n$ I! w+ o4 c5 l8 j, s想大亂交, 大家都係麻甩佬大咸濕係明白, 但有時D野唔可以為咗個人私慾而妄顧咗其他同好師兄弟嘅感受, 我就係考慮到其他人果種顧慮至會出聲, 言話間頂撞到師兄你就真係sorry, 去玩啫, 無謂冒太多風險, 至於大家玩唔玩可以自己決定而唔需要理我9up
自來也大人 發表於 2017-7-30 01:03 1 o: X. Q- z& K& c
老哥, 有與冇呢家野, 真係口同鼻咬, 大家各有各講, 再咁講落去只係冇癮
, c/ F" ~6 [9 m1 R( l- K; Y只係有個重點: 萬一真係其中有人 ...
* I- J/ w& C% R. l" b5 M; A$ }* V# I
我覺得師兄都係講中肯說話,提出另一個觀點去看待呢件事。
回復 自來也大人 #69 的帖子
8 |( _8 X1 n1 y0 a$ {
4 L8 _5 X/ B# f  R; k# Q其實個個否認噶個個cc同師兄發出黎噶個個v7係兩個人~師兄留意翻~
打手出黎啦
0 a4 [: |/ d! e+ A' b
自來也講得夠中肯
自來也師兄講得好好,我支持佢講法~~) g9 j4 }* I4 N* ]: `  \7 N
另外樓主你咁落力,難免其他人懷疑你囉~包括我在內,同埋真係唔會過左數先,我令願冇得玩都唔想咁好危險,你係到講咩都得,但都要有人信先得~~
3 R& o# X( v* E3 w8 O2 c
咩貨色先...
條什麼不是CD-ROM明顯想呃9人錢啦, 就算9成人都知佢呃錢都好, 一定有D傻仔轉帳過去.
0 e% u3 I: l4 b
. w* J5 n0 \$ f, q6 k! V如果自己都係玩家, 玩西咁落力回文, 講乜講柒咩, 馬夫都無落力啦真係.5 Y: n$ d* f& h2 t1 A
% Q% f3 P4 M3 t# E1 V$ ]; J
之前就無人知有女搞P, 就得佢一個知, 5-6條女先幾千銀, 唔該要呃就講到一萬啦, 有無睇開依度D CC開嘅鑽石價呀, 豬肥西都開1000一Q啦, 呃9人都醒D啦. 死剷
血腥游子健 發表於 2017-8-14 16:55
' l0 u3 E3 s  h+ C條什麼不是CD-ROM明顯想呃9人錢啦, 就算9成人都知佢呃錢都好, 一定有D傻仔轉帳過去.
0 b% O% a) T0 ?: |- j7 d
2 F" X1 O- I% y+ q如果自己都係玩家, 玩 ...
$ S  j- Z9 A0 ^  c! s% C' V
咪係、禾都係咁話!
自來也大人 發表於 2017-7-25 01:35
$ s8 L0 {% Y+ B2 ?. u小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品 ...
# Z' q( q/ M% r) Y! a! K. w6 ^
好色仙人果然猛料,咁都知
處女座沙加 發表於 2017-8-17 16:21 % J( V4 T' v- ^6 o: s
好色仙人果然猛料,咁都知

* D# `: A' N" t% U4 ?老實講, 真係唔係小弟猛料, 而係識得警隊朋友啫, 所以至知情況/ i6 i* g3 G% h5 D
其實只要大家細心D諗清楚, 現今香港D娛樂場所已經比以前少咗好多, 但點解D毒品問題仲係存在? 一定有某D鮮人知嘅地方令佢地仲有生存空間, 玩秘竇多P就係其中之一, 而且果種場地同環境係令人不可力拒, 不良份子幾乎可以9成9得手, 小心
回復 自來也大人 #79 的帖子
: a" f7 C) O8 A- ~! O9 I( c: M$ ?' Q* g) z) B3 ~
小心小心, 真的要懂得保護自己.9 H# J: p4 h: V9 g! q6 u
8 Q- W- S( U5 k- k4 ^

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:21