雜評-川島、敏敏、小南、Apple、果果、Jenny、Baby47

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

題外話:個人感受,想請大家幫幫手,睇完真實用戶報告後(唔係淨係e一個),讚好或評分。唔好淨係話少報告,出左又無人評分。只會越黎越無人分享,大家淨係等收料,到時一齊無料收,無謂啦。

新記 川島xx - 大波,個人懷疑係做出黎不過算係做得好唔會太怪個種感覺,樣就一定係整容樣,整體服務正常,但女女講野有點9唔搭8,算係一食無妨。

快樂 敏敏 - 超勁女友feel,幼幼組。個人覺得樣比Ad靚,165以上,長腿走肥,b-c波,皮膚滑,好可惜女女話好大機會不再來澳。

快樂 小南 - 相頭十分好,食樣岩曬,唔算幼但絕唔老,b-c波走肥,溫柔,食樣絕對岩食。

T記Apple - 相頭對我黎講爭D,但唔算大問題,皮膚十分白,服務亦好好,大波。食身材服務的可以一試。

T記果果 - 好正D波,個人覺得相頭唔錯,走肥勁白,服務態度都唔錯,係無得大車,不過整體感覺好好,個人已經返食過。

T記 Jenny - 相頭唔錯,高但骨架少少大,服務正常範圍,互動上個人同佢唔多夾,感覺係一食無妨。

Baby47 - 高,165以上,笑起黎幾靚女,皮膚白滑,真C波,長腿白滑屌起黎好撚正,整體感覺十分滿意,女女未決定仲會唔會黎,要食就要快手。
APPLE轉戰去350呢... 利申無吃過...
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mygoogle #2 的帖子

真的嗎?師兄有無聯絡方式pm我,如果350抵食丫。

Apple 真的可以一試呢~

回復 tinshadowtin #1 的帖子

0047真係幾正,後生大車粉Lin

多謝c兄分享

無食過點會有聯絡方式 :p 睇350區睇到姐。350區真人相幾大隻同熟女feel.

夜神@13 發表於 2017-7-24 19:55
回復 tinshadowtin #1 的帖子

0047真係幾正,後生大車粉Lin

點止,仲有足鐘,慢慢玩都得。佢是我試過909啲女入面最足鐘了。

求APPLE 新聯絡 PM

回復 david39 #9 的帖子

我都無,去老尋爬文搵搵,搵到幫幫手通知埋我。

GOOD JOB, WELL DONE.

好介紹,頂一頂