[佐敦/尖沙咀] 號外 : CWB少有嘅貨色,22歲港女盈盈,啱啱新入行,十足女友feel,簡直係極品中嘅極品 ~

簽到
名稱: 新時代SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A46560-銅鑼灣-水療SPA-新時代SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

銅鑼灣新時代 spa,聽聞返咗三件港女,小弟當然唔執輸,去執番劑靚骨,
先試一下呢個港女盈盈先,22歲新女幼幼,啱啱新入行,人靚身材正,五官標緻,輪廓分明,笑容甜美少女,成個 sex OL咁,大約有16Xcm高,雙腿修長,有前有後,玲瓏浮凸,豐盈挺拔嘅雪白純天然靚波引死人,大家親密無間,幽默風趣又吹得水,天生麗質,與我同聲同氣,真係好好傾,
服務細心,招呼周到,掛好衫叫我快D沖涼,and then好快沖洗完返出黎,爬上骨床,已經換好一次性床單,先享受佢幫我按摩,手勢好掂,技術正宗ok,落足心機幫我按,做到力夠穴位準,而且樣樣都細心,真係好舒服,
按完再推油,推淋巴,通穴位,推按完疲勞盡消,細佬都話正,爽到不得了,加上盈盈幽默風趣又吹得水,與我真係好好傾,好放鬆好舒服,佢好識得開導人,樂觀開朗,十足女友feel,手柔指巧,最後當然舒舒服服順利升空!
好身材好吸引
多謝分享

谢谢師兄分享
謝謝推介

一定要試下
師兄咩價錢呀??
谢谢師兄分享
Body looks attractive , thanks for the report
好身材好吸引
回復 lidel #9 的帖子

師兄咁你落樓幾錢?
回復 lidel #1 的帖子

nice picture, thank you
回復 lidel #9 的帖子

咁你啫係幾錢呀???
定又係廣告呀
師兄咁你落樓幾錢? X 2
sexy girl.
多謝師兄分享,家用幾多
回復 lidel #1 的帖子