抄 佢 老 母 臭 閪! (~^o^~)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

多警被揭違泊油塘即駛走 餘下全抄牌

登錄/註冊後可看大圖

記者發現,警方疑似包庇同袍或紀律部隊成員在油塘工業區違泊車輛,當中有多架的車頭玻璃均貼有「PSRC(警察體育遊樂會)」泊車證,疑似是警員擁有,5天泊在同一位置,均未見警方執法,粗略估計現場約40%違泊車輛,都是居於附近的紀律部隊宿舍人士擁有。報道曝光後,記者再到上址視察,仍有5輛私家車違泊,但已被抄牌,亦再無貼有「PSRC」泊車證的車輛。

之後經過深水埗,好撚老實,e 排車一定係違泊唔啱果隻,but 當時冇阻撚到人,又冇影響到交通濟塞,咁咪手下留情囉!
回覆 讚好 不讚 使用道具

牛肉干之嗎, 濕濕碎啦.

佢老母臭閪好似砵蘭街咁,有兩架大三輪電動車泊咗上行人路,連續兩年都係咁,日頭泊到晚,佔撚咗一半行人路呀屌你,又唔見你去抄屌你!

ok,你 PPRB 可能同我話 e 兩架大三輪電動車冇車牌,所以開唔到牛肉乾........

你老母臭閪香港冇牌揸電動車犯法嘛,你等佢開車走果陣拉鳩佢咪得囉屌你!

ok,你 PPRB 可能同我話警員發現佢開車走果陣冇開發電機,係用單車模式,所以冇違法........

你老母臭閪咁佢 e 家日泊夜泊,連續兩年霸撚咗半邊行人路, e 兩架大三輪電動車冇車牌又揾唔撚到物主,咁即係阻街垃圾嚟喇,點解你唔 call 食環呀屌你老母!

ok,你 PPRB 可能同我話........請你自己 call!

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

artlo 發表於 2017-7-26 23:44
牛肉干之嗎, 濕濕碎啦.

$320 夠喺羅湖村屌三隻雞架! (~^o^~)

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

回復 (~^o^~) #5 的帖子

唔係咁 CHEAP 嗎 ? 真係要Ching做明灯喇.