去曼谷玩邊一間酒店最方便

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人下月可能一支公去玩想問下邊間最方便同價錢適中
永遠只會推介T21  去各區都方便
The Continent Bangkok by Compass Hospitality
回復 kayip1234 #1 的帖子

Anywhere nearby T21, I stayed at the Westin Grande and it is girl friendly...
dream hotel 唔系最方便咩? ?個人感覺。。。
都唔知點答你!

最方便?有D鐘意住近Nana,有D鐘意住近Cowboy,有D鐘意住喺中間!

價錢適中?有D師兄認為三四星級,五舊水到,有D要五星,一千都話適中!
唔講你 budget, 好難答你。
回復 austinpower #7 的帖子

around $500 per night la, save more money to play
回復 kayip1234 #8 的帖子

$500 US dollar?
因人而異,唔好咁懶啦,做少少功課唔使死既
Nana hotel 或蓮花酒店。
師兄你好似無講去边度玩。
問完又再問,自己睇下人地post內容啦!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:10