詐騙CC分享 請提防

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日約左個CC 睇相大波令女 但佢一入黎見真人只係好普通 之後就收左我1500 仲R左我100的士費 除完衫之後先知中伏 装假狗仲要係A級最細果種 我都算了唯有硬食 ) G" w9 [# o; O* |, k
結果沖完涼錫左幾淡之後佢就着番衫 話唔同我做 要走人 我真係O左 問佢拎番錢又唔比 擾攘左一陣
1 L. O7 R, {7 q1 i/ L% T6 e都比佢走左 就咁樣連房錢跌左成2000

騙子張相

騙子張相

騙子WECHAT

騙子WECHAT
/ H* s& J: l: y5 N% P! ^
騙子電話-56375931
6 W" g$ }1 O6 p' }8 ~& ~$ P: C騙子身高約165 年齡約22 本人胸極細 應該姓陳 請各位師兄小心提防
其實可能係偽娘
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 chojack #2 的帖子+ ]" S& g" L0 B
) Q3 Y7 I/ Q+ ^
張相同佢本人係完全唔同 我見比左房錢廢事哂錢哂時間先硬食
( [/ Y) X; e+ R8 G" ~  @# h仲要被騙 師兄如果係你遇到呢個情況會點做阿?求教

本人心感同情,多謝師兄挺身而出免受其他兄弟被騙$ d7 Q) l/ B5 M( O0 A% D8 q: v6 `- n

多謝師兄提點

真仆街。

心表同情 我都ADD左佢呢條女既WECHAT .......不過見得一張相 似伏伏地3 d- h0 R8 M9 c$ d+ r. q
有時真係好難抉擇  唔食就白比見面錢  食就好似好哂錢.......

玩呢啲不如正正經經去食酒店美少女,都係一千

回復 onelifeonewife #3 的帖子
: \# C6 h3 D: B3 e# U5 K5 p. w- Z! n# U# X, g+ r5 d4 F
除咗出post,都無乜可以做。

. `6 Q0 ?0 b% \6 r' z
祝下次直到好嘢!

點會俾佢走架

KFCN42KP 發表於 2017-7-30 04:19
$ \6 Q: p( ]5 A7 }4 q# r  b4 |玩呢啲不如正正經經去食酒店美少女,都係一千
& m/ A; `9 U* A' L
我都喺咁話. 起碼酒店女一定可以插.

回復 onelifeonewife #1 的帖子
* M! O' Q$ _) ?0 `: E4 U
# a5 w, [' r& N8 S貨不對辦 消委會告她

丅QC兄分享出來!

回復 onelifeonewife #1 的帖子
0 l# W, c2 F$ a: ^" l& T! L3 J: J& k4 U9 l

/ _& A! G5 Q, r8 o2 B) t  s) n多謝師兄提點

冇嫁, : I2 ?4 c/ e) f# T
貨不對版就俾的士錢叫佢走.1 O, k" G# A1 n3 `3 S0 {
因為通常同相差太遠都多數係伏....

多謝師兄舉報!!!

開定房等最on膠,最好地鐵多人,唔對路即走……

有好多cc 俾錢前好樣, 俾左之後就撚樣, 所以做前要俾, 我都心離一離, 當然佢地咁做係驚人走數, 但係走數唔多既

回復 cokenow #19 的帖子
! }1 v; l0 ]" W! {( d& S: g; ~$ k
- y! I! F2 x- S! F& `% b聽完各位師兄意見
: K( \  l, n0 K4 ]+ _+ E總结:大家最好約MTR等
- [3 h  W" x& `& ]  \: v           貨不對辦即走
1 B- R1 P2 m( f: c. U. J+ S9 q           必須完事後才比家用
6 B; o  |% J- N9 R% I9 f) U個人心得:寧願玩HG好過了 CC十個有9.5個都係伏
2 n7 i% g! Q9 v8 R; p" W, ?' u# ~比錢買左個寶貴的教訓