樓主: onelifeonewife

詐騙CC分享 請提防

回復 onelifeonewife #1 的帖子7 n6 |& {# R( ^; y

0 ]' D6 O4 y& s1 s/ r2 t# W5 U0 m7 o4 ~* @8 U" h
The sorry this happened to you.
7 R3 Y0 Y1 J: M3 D% Z) W8 Q1 p8 {
( K- R& y, _* z, ]( d  aThank you for sharing though
回覆 讚好 不讚 使用道具

) l$ I* p. @% ?* u3 r* h師兄下次可以試下用GOOGLE個相片反向搜尋..可以搵到係咪假相扮真人

多謝師兄提醒$ I- k/ e+ n) h1 r: |: T9 v8 O8 g

支持一下先

9 Q  K( V$ ?( l+ W
點會俾佢走架CHING....

回復 onelifeonewife #1 的帖子
$ [* b0 \3 E& b: y% y$ z* y9 m( I0 F
陰公豬!

咁都得咁都得,深感同情

多謝師兄分享

多謝師兄舉報!!

其實 ...... 見到呢D咁嘅大頭相,9成係假架啦......

如果唔係一齊去酒店登記既 我就直接報警話佢入黎偷野 ( Z. \$ o* E" A
唔旨望告到 不過警察上黎一定查牌 起碼知佢咩名可以公開0 {+ R5 Y2 ?  Z6 C3 L" a2 |& T
包佢下次唔敢

多謝師兄提醒

約第一次見的女,千其唔好開定房等+ \( ?8 }# r3 i) z  `, I5 k
9成中伏

冇相,得張車頭相;其次係叫你開定房等都係 agent 黎9 _0 e( ^: z5 I: d; o
$ {) M1 w5 b/ W% ~/ v! B
不過CC 都有好既,不過好少/ g& i. p6 l  y* k* T0 d5 G+ ?0 @

' B- P: d" X  X7 y
- W) w3 ?  e1 W+ ^. `

話唔比走,因住比人告* q- W+ m% o& e
到時又一單勞資糾紛

俾家用先。你平时都係咁咩。换吓俾法

onelifeonewife 發表於 2017-7-31 19:28 2 H# s/ s4 n7 ]% Y
回復 cokenow #19 的帖子3 y* _- U2 f/ {* Q
- F% \+ n1 p2 r' f: W
聽完各位師兄意見
. ^% W  F0 D3 D4 c
師兄咩係HG??