[正宗桑拿] 太陽到

回復 吊伯特 #20 的帖子

昨天又去了一次,話要後生的,都安排到二十尾的,等候時見到一些三十頭的其實都不差,起碼身形高挑,下次再試試,同演門模特一定冇得比,但價錢是四分一,又省了乘船時間,當快歺也化算
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching, two questions. Thanks :
- Is the room dark/very dark? Is the light sufficient to identify whether the girl is monster or not, or to locate if there are warts on her pussy?
- How many marks will you give to the girls in this sauna, and D1 in Macau?

PS. Next time you see a nice girl in the lobby, actually you may ask the waiter for her number. Also if you find the girl assigned to you is not good enough, most saunas do allow change(s) for once or twice ...

經理侍應服務都算好好,技師質素真係一般,全部35以上,揼骨技術欠奉,好似趕收工咁,但個場好多時都好爆(我之前大多凌晨2點左右去),可能因為地點方便$800有找有得開大,玩前玩後又有得坐吓食野飲野消磨時間。

vv--vv 發表於 2017-8-13 22:42
回復 吊伯特 #20 的帖子

昨天又去了一次,話要後生的,都安排到二十尾的,等候時見到一些三十頭的其實都不 ...

多謝師兄資訊

澳門我就真係只係去過在澳門區出報告果次... 我本身好少去澳門, 唔似好多熟澳門既師兄咁可以順便飲飲食食, 如果真係純為去一轉桑拿過大海真係太勞心勞力... 😅

在香港桑拿都好難奢望有澳門質素同咁有氣氛, 不過價錢合理質素過得去都可以試試, 畢竟一樓一或指壓都無咁放鬆. 我都人到中年, 相對返廿尾三十頭其實都算後生喇 😂

回復 super2006 #22 的帖子

回覆師兄問題
燈光不算暗,都可以看清楚技師様貌
分數暫時第一個4分,第二個五分,同D1當然不能比,價錢都差一半有多

vv--vv 發表於 2017-8-15 23:00
回復 super2006 #22 的帖子

回覆師兄問題

我都好耐冇去,以前勁飛鐘,依家仲有冇飛?

以前兩part90分鐘、現在兩part有六十分鐘已算不錯😅😂

回復 mangorhk #27 的帖子

原來可以分兩part,我鐘意分兩part,有時間要試試

戇狗狗 發表於 2017-8-14 03:31
經理侍應服務都算好好,技師質素真係一般,全部35以上,揼骨技術欠奉,好似趕收工咁,但個場好多時都好爆( ...

多謝分享

mangorhk 發表於 2017-8-16 11:58
以前兩part90分鐘、現在兩part有六十分鐘已算不錯😅😂

多谢分享

回復 vv--vv #21 的帖子

多謝分享!

好耐冇去呢間, 最近咩環境 ?

回復 vv--vv #21 的帖子

昨天第三次去,因近期較喜歡這種多於141,因多二三百但可消磨二個小時起碼,星期五不想那麼早回家,說回正題,今次早了些所以不太多人,經理每次都會盡量配合要求,今次話要高些靚些都安排到,靚就在這中價埸不強求了,順眼便可,反而服務今次值得一贊,竟然有踩背,我去東方x泉成年都很少有,第二part 也很投入及配合,號碼是匯豐銀行。
最後要提是冲涼的地方去了幾次都覺得有小小厠所味,如果可以改善下便最好
我想都應該會再繼續去發掘下這個場的技師,到目前為止平均水準都可以接受

個場環境ok,可惜太多人食煙,吸二手煙都吸到想死,已經無去幾年

happy仔 發表於 2017-8-26 10:28
個場環境ok,可惜太多人食煙,吸二手煙都吸到想死,已經無去幾年

巴打講起呢樣都有趣, 成日話嫖賭飲吹, 以前感覺上嫖既人一定都好賭好酒兼一定會食煙 (雖然 "吹" 以前好似係食鴉片咁解...), 但我自己黎講, 又真係唔賭唔煙淨係嫖...

我記得好多年前, 唯一一次去首爾幫趁紅燈房仔, 我同囡囡在開波前的一段對話係:

囡: "Do you smoke?"
我: "No."
囡: "Can I smoke?"
我: "Yes."

於是就在大家無著衫情況下, 我在旁邊等佢食煙... 場面都有少少搞笑

回正題, 尖沙咀對我黎講唔多就腳... 要搵日真係有心去先至會去...

呢間我都好耐無去,居然足鐘?通常由入房開始到攪完都係一粒鐘就走,轉左咩?

7-8百元  女的質素正常 細地方 人太多  食品飲料基本有  沖涼和焗桑拿麻麻地  實惠價錢

多謝分享

以前成日去~還可以(唯一太急趕)

回復 vv--vv #33 的帖子

係咪近地鐵站口
大廈入口左右兩面有洒吧?
有次晚9點幾行過見有個算後生囡囡上去似係返工
8舊同spa60min.加body差唔多消費
有興試下bor

2 part 即係咩意思