[食家報告] 日本媽沙池,弘大K+超跌錢報告+發現傳說中電話房+電...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說今日無所事事就在新村+弘大行下
從新村到弘大途中發現了一間有用招牌的電腦房+電話房問價是5000won 15分鐘可以任睇韓國AV
加錢有得同女講電話但唔保證有野搞所以冇試,之後一直走試下搵傳聞附近的休息室無收獲
但發現招牌寫住 日本媽沙池 之前見到有師兄問係點既 我就行去問下
去到門口發現寫住 休息室韓文心諗以為搵到好野,即刻禁鐘開門有個啊珠媽 同我講15萬連dup 50分鐘
以為係韓國人價就去馬,問佢有冇女簡佢話包靚,沖完涼等條女黎見到 仆你個_⋯⋯30就40樣中肥 15萬當跌錢dup骨算
帶套吹到硬 插左成20分鐘 都冇野出 算9數走人,之後心有不奮 想試下弘大kiss room但聽師兄講弘大區麻麻,
但近期大學放假好多女出黎做 唔信邪試下去K+ 8萬1HR 黎左條女OK的 B CUP,青蜓點水咁kiss一陣吹左兩句就問我要唔要額外服務
開我價5萬打J 8萬吹 當我傻仔但我話 朋友黎5萬吹 打J3萬的,最後話睇人 但都係收左我5萬吹 但係佢可以比我申手入底褲的
但係吹係用唇邊磨幾下就用手⋯⋯用手又唔專業 真係新人黎,搞左陣出野就吹水,摸來摸去
今日真係跌晒錢⋯⋯最後提大家唔好亂試 唔出名的按摩店好邪 想喊出黎
thanks for sharing detail report.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Billychanming #1 的帖子

Sorry to hear that, good luck next time

挺有探索精神的。

不过要先多做准备,多搞点资料,才能玩得好而且还不浪费钱。

弘大K+ same exp. no need try.

多謝師兄分享

謝謝分享。

thanks ching and good luck for next time

多謝分享 thx ching

thanks for sharing detail report.