[粗人粗語] V7 有個陪酒囡囡加我。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的

偷食V7. 互信你,你,你同你都有一個
入面加左大量技師, 囡囡, SP.,.....
反正就係隱藏快樂account.

突然有一晚,有個囡囡加我。 咁就開始傾下。
講左幾句, 佢就話自己係陪酒, 落左嚟香港幾日。
新做咩都唔識。

就係咁, 傾左一個星期左右。
有一晚九點幾, 突然話唔想返工, 叫我幫佢買鐘1300。
話等經理帶左出嚟, 見面就俾翻我, 聽住先。
不過個晚都無時間理佢, 自己帶左個鬼佬客去飲酒。

過兩日, 佢又叫我買鐘出街。
話想去睇閪。。。唔係。。。係睇海
個晚一條友個心十五十六。
囡囡, 23, 瘦低, 靚。 真係有一試既衝動!!!

各位大佬, 幫忙諗諗計
梗係去馬啦
師兄你色心起唔試下又點安落啊😂😂😂
回復 KAKA.elad #1 的帖子

C兄,試完就快啲出報告!
去馬喇,你唔去比v7我,我上
都係唔試唔安樂㗎喇
去啦👌
呢度個個都係戰友, 上左話你知
可能條女想找個碼頭泊吓..!🤔🤔
妳咪試吓同條女泊吓Lor....!😁
點解我覺得似騙局多D  因為我都遇過 不過我冇理佢 佢就剷左我V7
回復 141廣告部 #9 的帖子

出精夢死, 正
回復 Howardwaiip #10 的帖子

拍手掌就有, 出嚟玩都係個句留精不留情
回復 spawn00 #11 的帖子

師兄, 分享下。
更新下情況

同囡囡吹左兩個星期, 日日都有傾下計。
有時會講得深入啲。屋企, 點解做呢行, 雲雲
暫時感覺良好

有啲心動想買佢一次鐘
預計會安排星期六。

到時再同大家吹吹水
回復 fishball27 #7 的帖子

真係中晒男人心事。

唔試唔安樂, 成日屌住條。。野。。。打錯 係小住條引

哈, 祝我好。。。。。雞運
回復 KAKA.elad #14 的帖子

其實同你差唔多個案 佢公司同佢接左個客 佢聽姊妹講個客好變態佢唔想做 叫我去買佢鍾 佢就可以同公司講佢有客可以唔使接 但係要我俾左錢佢公司先 話會俾返錢我  佢叫經理落黎收左先再蔕佢出黎 丟 點知你公司會唔會收Q左錢走Q左架 PS嗰期好七多點數騙案 我費時俾人呃 冇理9佢
回復 spawn00 #17 的帖子

一模一樣。
最後都係無理佢。
1500, 搵HG 好過
明買明賣
回復 KAKA.elad #1 的帖子

比錢去馬,,, 有咩要計要諗
騙局新手法,同點數黨一樣,假相,同埋你可能同個男人傾計😅
無左下文啦? 之後係比人騙點數定係比人老屈你要比囡囡安全費

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:10