樓主: KAKA.elad

[粗人粗語] V7 有個陪酒囡囡加我。

都係唔試唔安樂㗎喇
回復 shingopp #21 的帖子

仙人跳
出唔到聲
回復 KAKA.elad ##1 的帖子

求V7 可以pm我
回復 spawn00 ##17 的帖子

same same ching
屌。。。我個咀, 有左下文啦。
唔記得上嚟報告下。

同條囡傾左有個幾月。
最後都係忍L唔住,俾左1K 佢。
V7 轉數。 揸車去佢指定地方, 等緊個陣堅覺得自己傻仔。
不過算吧啦。。。。數已過, 唯有等下。
約11點, 等到11點3, 仲未見佢講晚既經理車, 心知不妙, 落車食返支事後煙準備去叫HG。
就係最後彈煙頭個下, 有架AE86停左係我後面, 屌眼花, 係部黑色villfire.  
電話跟手就到, 囡囡v7頻頻, 屌我見到自己架車, 同有條友。。熟口熟面, 咁靚仔

即克定一定神, eeeeee 好似係真架喎
車門一開, 我以為見到囡囡, 屌點知係一個。。。一件5張野既媽咪。
佢行埋嚟, "你係咪@#$%&約左女女女女女?"
我話 , 是的, 在下正事
由於囡囡收0200 佢叫我補多個鐘錢, 囡囡就唔使返公司。
嚟到呢度, 如果你係我, 你會點?

待續。。。
KAKA.elad 發表於 2017-12-14 00:06
屌。。。我個咀, 有左下文啦。
唔記得上嚟報告下。

伏味極濃

輸少當贏,唔加鐘,得就得,唔得即刻去HG

囡囡之後返唔返公司關我叉事
be careful. it sounds too fishy.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:43