Lusi~~~~漫遊,69,環保吹,高級技術~~100% GFF~~

名稱: Lusi
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A57381-尖沙咀-兼職女郎-Lusi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我一入房,Lusi已經用燦爛嘅笑容迎接我,同我打招,叫我坐抵,一日不見如隔三秋,佢好好笑容好好傾,嬌聲嗲氣......
- R3 \. f5 L" {2 \: E條小蠻腰好正....整體比例幾好....雙長腿極之性感,皮膚白淨同埋滑,3 n* a( I6 H" b
然後到我同佢除衫係床上溫馨左一陣,拖住手仔去沖涼洗白白,BM、水簫咩都齊曬,服務做足。
4 ]7 M: K8 x5 I7 c洗完後入正題,床上服侍有heart,漫遊,69,環保吹,高級技術,速度唔快慢慢含,唔會趕時間,一路吹一路用強力電波眼神望住你,上上落落,又會撥開頭髮望住我吹,
& l" ]& C; x0 n+ y吹完到我搞佢,奶佢粒Lin囡囡,係咁嗌話好癢,咪住眼不斷呻吟,見佢妹妹滲水,玩到咁上下就帶套正場啦,7 j4 ], b0 Q; l( c; g; F( `
女上先騎我,騎果陣時好姣又有天然山泉,再來老漢推車,啪啪聲,9 a3 L2 G* T+ h( f2 x# Z- C
換男上,囡囡嘅叫床聲很自然,不會假,加上佢係收音機高手,大約插咗幾分鐘就搞掂,
  P  I9 E# X, h& N& P7 v+ Y& s事後沖涼好細心,成個過程都有講有笑,真系唔錯唔錯!8 }' h4 `% C2 d5 d8 @2 O# u3 w5 s
服務好態度又好,技術仲冇得彈,唔試走寶!
雪白双峰好诱人
    Big balls
回復 振明小王子 #1 的帖子; U+ e5 B' l1 `4 S) K1 @6 X
1 v. v. P/ `( S5 R- N1 m
多謝師兄分享
回復 振明小王子 #1 的帖子9 e2 a7 E( ~2 v& c/ g
9 ?4 q; O* b7 H
有天然山泉??
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:11