[初哥問路] pink anma

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各大C兄, 請問有冇pink anma 報告, 因小弟會同老虎去韓國, 主要住弘大區, 睇過好多報告(fish / best ....), 都不在弘大區, 再search過某C兄有個全套地圖, 只發現有間Pink anma, 但沒有賽後報告, 希望各大C兄幫幫手

Pink Anma 看過一篇老外寫的報告:

https://www.sbfsg.net/showthread.php?t=49999&page=135
ilovejapangirl 發表於 2017-8-1 15:39
Pink Anma 看過一篇老外寫的報告,就說「OK,但很普通」

thanks! 果篇係2015年, 我都有睇過, 不過寫得好覆雜! 只知280,000
lucky68 發表於 2017-8-1 15:45
thanks! 果篇係2015年, 我都有睇過, 不過寫得好覆雜! 只知280,000

最後三行有簡述:妹子年約24, B杯,口活好,服務OK。
另外28W可能是西方人的價格,港台人去可能會是 24W左右
(猜的,很多 ANMA 都會對西方人加價)

其實我覺得師兄可以考慮走遠一點。
雖然弘大看起來近,但 Anma 經常一進去就要等半小時一小時的,
時間也沒辦法抓的很緊。...
ilovejapangirl 發表於 2017-8-1 16:03
最後三行有簡述:妹子年約24, B杯,口活好,服務OK。
另外28W可能是西方人的價格,港台人去可能會是 24W ...

thx! 我都係睇過依篇, 因同老虎一齊, 再加上人生咯不熟, 所以諗住搵間近酒店
最佩服那些有勇有謀的人,祝師兄偷食成功,期待你的報告,讓我們這些有老虎的人參考一下。
師兄教你一招 先去一次跟櫃台說你要預約 交一點訂金
之後再正式入場 這樣保證不用等
howardeva 發表於 2017-8-1 23:33
最佩服那些有勇有謀的人,祝師兄偷食成功,期待你的報告,讓我們這些有老虎的人參考一下。

希望成功, 不過要睇環境, 如果唔對路就唔去
mathebumbler 發表於 2017-8-2 02:19
師兄教你一招 先去一次跟櫃台說你要預約 交一點訂金
之後再正式入場 這樣保證不用等

THX 先! 不過偷出來一次都難, 重要二次就更難!
請問anma 是不是只可以1q
quincyboy 發表於 2017-8-4 01:53
請問anma 是不是只可以1q

如非受歡迎多人去的場(江南以外的),其他地區不會韓語很多進去問價都說20/21萬,60分鐘1Q
2Q 24-26萬 70分鐘,韓國人價則是17-19萬 60分鐘1Q,除非師兄常去做會員就可以有韓國人一樣優惠
如去到說是21萬左右就有2Q的是泰妹 非韓妹或者是年紀較大的 韓國女人

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 04:50