[粗人粗語] 識咗個矮妹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾個月識咗個矮妹...約咗幾次出嚟食飯...我出去旅行時問佢想要乜手信...問親佢都話要果味CONDOM 同震旦...

之後佢仲成日叫我上佢屋企坐...上咗幾次都唔敢食...驚啲女咁姣咁顛有手尾跟...我見佢FACEBOOK 知佢有男友..但佢又從來無題過.

最後上星期又夜晚上佢屋企吹水飲酒...佢仲真空着住件背手出嚟坐係地下..我坐SOFA 個位睇晒佢個胸同粒LIN...細細個雞包仔咁...講到咁上下我話要走 (真係驚出事)....佢話唔舒服可唔可以抱住佢瞓一陣...我嗰下真係比佢帶住走...入咗房上咗床從後抱住佢瞓..佢就背住我..我下面真係硬到頂住咗佢佢都無反抗仲要瞓着咗..(我估係扮..)

我忍唔住就除咗佢條褲插咗入去..佢下面濕晒..又唔出聲又無郁...之後就咁樣插住成個鐘唔敢大動作..係細細力咁頂入去...最後我就淨係塞嗰龜頭入去輕輕力咁打飛機射咗入去...佢淨係成身震住仲下面夾下夾下...粒聲都唔出...我幫佢着番條褲幫佢蓋被就走咗.

之後幾日都好似無嘢咁..平時咁WTS 傾計吹水...佢今日又揾我去上佢屋企去傾計...咁古怪咁大個仔第一次見...而家諗緊上唔上去..

純揾個地方講下...如果有CHING 有意見歡迎...不喜勿插.
世事無奇不有,最緊要見機行事
師兄都真係幾多奇遇㗎喎😆😆😆
師兄真系多好野食~
有食唔食,罪大惡極
多謝師兄分享.
C兄,食咗先啦!你唔食大把人食!
我都想食,可以pm嘛?
你驚咩姐??
出得嚟玩有女唔食??
師兄肯定係行運
順其自然 有得食就食
咁既環境,點忍呀,比我就大大力屌入去,不過冇套好易大肚,到時有手尾跟
大家開心就可以
用手機回應 landauliu #3 的帖子

唔算多。。玩咗咁多年先得幾件
用手機回應 landauliu #3 的帖子

唔算多。。玩咗咁多年先得幾件
用手機回應 mj13 #11 的帖子

驚上身啫。。呢啲女顛起嚟好顛

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:36