樓主: slave_11111

[粗人粗語] 識咗個矮妹

用手機回應 mj13 #11 的帖子

驚上身啫。。呢啲女顛起嚟好顛
用手機回應 jason5354 #13 的帖子

條囡好瘦同無乜波喎。。無gem咁大咁好揸。
用手機回應 jason5354 #13 的帖子

條囡好瘦同無乜波喎。。無gem咁大咁好揸。
都係性需姐

佢都濕晒啦。。。仲點訓得著。
好似我地硬過條鐵都去打飛機啦。

Between,  呢啲女, 小心啲。 癩起上嚟一定好L煩
KAKA.elad 發表於 2017-8-7 19:14
都係性需姐

佢都濕晒啦。。。仲點訓得著。

知呀。。所以之後都無上去。。食還食。。唔好有手尾跟
你就好啦,我都想有
都話會出事。。佢呢排係咁約食飯飲嘢我都唔so 佢。。。前兩日突然鳩痕認承咗。。就係咁話要上我到。。。呢啲一定唔好入屋啦。。係都唔比。

而家發嬲反咗面。。。
都話會出事。。佢呢排係咁約食飯飲嘢我都唔so 佢。。。前兩日突然鳩痕認承咗。。就係咁話要上我到。。。呢啲一定唔好入屋啦。。係都唔比。

而家發嬲反咗面。。。
睇嚟要你執返佢一劑先可以無事。
回復 slave_11111 #29 的帖子

反左面就ok啦, BTW 俾個fb我。 等我調教下
上個星期佢突然又話搬屋。。要揾人幫手。。見佢咁慘就好心去幫手搬。。

過兩日話多謝我要我上佢新屋食飯。
上個星期佢突然又話搬屋。。要揾人幫手。。見佢咁慘就好心去幫手搬。。

過兩日話多謝我要我上佢新屋食飯。
師兄上去打返場友誼波先啦
可能遲啲同你講有左,要你草佢呢😜
係。。噚晚食飯飲嘢。。食食下突然就嚟。。問我嗰晚做乜射完唔叫醒佢。。搞到第二朝起身流到下面chichi 立立。。要沖涼幾乎番工遲到。。

又話佢咁大個囡第一次比人射入去。。問我點算。。我嗰下心都寒埋。。。驚佢要我娶佢。或問我攞錢。。

我問番佢佢男無射過入去咩。。佢就話噚晚益佢比佢射咗。。話要公平喎。。我心諗。你咁淫方唔係驚真大肚就話屈你男友要咗去。

睇嗰樣佢想揾sp 多啲。。但比佢嚇親。。食過就算。怕怕。。
係。。噚晚食飯飲嘢。。食食下突然就嚟。。問我嗰晚做乜射完唔叫醒佢。。搞到第二朝起身流到下面chichi 立立。。要沖涼幾乎番工遲到。。

又話佢咁大個囡第一次比人射入去。。問我點算。。我嗰下心都寒埋。。。驚佢要我娶佢。或問我攞錢。。

我問番佢佢男無射過入去咩。。佢就話噚晚益佢比佢射咗。。話要公平喎。。我心諗。你咁淫方唔係驚真大肚就話屈你男友要咗去。

睇嗰樣佢想揾sp 多啲。。但比佢嚇親。。食過就算。怕怕。。
點解師兄每次發野都發兩次?
下次要搞帶套搞
中出得可能有手尾跟
草专治不服 發表於 2017-9-4 22:57
點解師兄每次發野都發兩次?

我都唔知點解用親電話就係兩次..

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 12:41