[揾女心得] 新手月亮灣按摩探險記(因為第一次發文所以文略長~)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

目錄:
詳細流程故事(如果同我一樣新手或者有興趣睇就睇下)
老弟最關心的(只想睇包膠的)

在昨天7月31號晚,剛回鄉親完的我孤身一人經拱北關回澳。深感空虛寂寞也很累的我,心生了要在珠海見識一下邪骨的奇想,找對溫暖的手掌幫全身舒服一下(嘿嘿你懂的)。
邊吃宵夜邊參考版上的KB店大全,隨便找了一家不遠又風評OK的,然後就馬上打的過去了。10塊的士錢,就到了這家在夏灣的月亮灣。第一次按邪的我膽粗粗入到去,SOP流程,跟櫃台拿號碼牌,沖涼換衫,進房(房有好細個窗,不認真睇睇不到裡面,裝修正常骨場水平,個人覺得幾乾淨)。經理A帶我進房後,就問我要什麼服務,我就馬上說推油(想試很久了),他竟然跟我說沒有做推油的(明明餐牌上就有,是怕我是臥底還是怕我沒錢比?),然後就推薦什麼全套--有按有推有刮沙拔火罐189$190分鐘(大概),刮沙火罐我沒什麼需要,所以就點了個119$70分鐘的按摩加按腳的貴賓套。因為都已經快11點,好明顯趕唔切過關,我就問有冇得過夜,佢就話太早喇太早喇,最少要4點後才有可能(後來我明白原來依間真係好多人幫襯)。咁我諗冇所謂囉,按完就再試第二三四間。然後不久阿姐就敲門進來了,唉屌,依個阿姐真係醜到呢,佢都未開口我就即刻問可否換第二個,佢話依家啲JS們都好忙,我話冇所謂(我唔相信有人醜得過佢,如果有,我真係馬上走)。然後進來的不是囡是經理B,佢一入黎就問我喜歡什麼類型的,我就話其實年輕貌美就足夠了,我也不太受得力,不用找技術很好的,因為想試最好的而上一個真的太差,我就順便升級成139$的佳麗風情。佢話好,又比左微信我,好相語過經理A好多。然後又等左陣,進來的終於係個囡囡,依個5官端正望落比上一個舒服太多,雖然不是我杯茶但可以接受,所以就給她開始了。
果然和正骨有分別,按完頭就馬上摸我lin,又用波壓我,有見及始我也不認輸隨便摸了佢幾下(不過不給申手入衫入面)。之後按完腳換成面對面又繼續各種神姿勢摸我lin波壓我細佬,我就摸下佢大比,諗住應該都尼料咯掛,要HJ BJ KB QT了吧? 點知,竟然就夠鐘要加鐘了,我屌,都尼到依一步,我點會就咁離開啊,加! 加完119$50min,囡囡是開心的,你開心就好,快幫我打。點知都係得個摸尼摸去,就係唔動手打,衫都不給除。喂沒道理啊,咁我就言語上問下點解唔動手,佢話1依家查得好嚴,公安查公司自己也會查,查到就無薪炒魷加可能被關。2係佢啱啱由保健組轉佳麗組(保健組就不會打嗎),沒幫客打過不太會打。我一於冇理,明明版上說有KB,應該就是有KB才對,就繼續遊說了佢幫我打。還好妹子個性比較真(連真名都告訴我了),和我也比較有話題聊,所以我直接加鐘到4點過夜順便摸住佢入眠。兩個人摸尼摸去到兩點終於願意打我打出來(黃天不負有心人啊~~)不過就只有HJ 。4點夠鐘囡囡要走我也不留了(個場好似真係好旺),反正爽完也夠累要瞓了。第二朝11點起身走人食野返歸。第一次珠海按摩記,完。雖然細佬沒爽夠,但都過左個愉快嘅晚上。

貌: 算OK,端正,7分靚女,158cm,B奶靠墊墊到C,面上有少少痘印,一開始比較怕生,加了鐘聊開了很好傾。整體算正常水準,有需要再PM我攞工號。
技術︰手勢不錯,也夠力,可惜我不太受力,浪費了。也沒騙我,真的不太會打,各種教導再叫佢整啲精油上手先打到出尼。好彩有感覺之後我申手入佢衫入面揸波佢冇拒絕。囡囡話衝破好多心理障礙先肯幫我打,即刻莫名其妙好有成功感,佢偷偷摸摸怕比人睇到又好刺激。
埋單139+119*N=831,我比左囡囡1100,多嘅當tips。

多謝看完
望各種Ching指點和交流
求推薦其他好的場或囡
小弟最近也去過此場
冇咩事
照有野玩,唔洗加鐘果隻
爽完買單兩舊幾
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mcdullpig #2 的帖子

師兄高手,求PM佳麗號碼。
佳麗靚不靚女,不靚我好難出到野

拱北好似都冇乜好玩了……不如留澳消費

我也沒去過,,有空一定也要去探險一下

回復 benbenwf #1 的帖子

十分討厭職業廣告員,很垃圾!

回復 k1234k1234 #6 的帖子

廣告員是指...?

回復 mcdullpig #8 的帖子

聽講夏灣戈間真係難起機啲
下次一定去試下其他幾間

謝師兄分享

benbenwf 發表於 2017-8-3 16:23
回復 mcdullpig #8 的帖子

聽講夏灣戈間真係難起機啲

係呀
佢地還有三間場所
應該實有一間合適CHING口味

小弟只去過其中一間
其他冇去過
不能作出比較

謝師兄分享

師兄真是有貨,1100打一次……

哇,咁曲折都只是起個機⋯

多謝詳細報告。

夏灣戈間D佳麗係幾靚,不過好多死都唔肯打機,淨係識叫你係咁加鐘,
除非你好想溝條女,唔係真係唔好去呢間晒錢晒時間

多謝分享

其实有些技师或骨场总以严打为由拖着不打,但又时不时吊你瘾,重点就是磨到你加钟,如你好脾气就更加磨多几个钟再帮你打。小心上当为好…

Ching,請睇翻我之前嘅帖,月亮灣一共有三間,夏灣 粵海 富華里,夏灣以前都系飛機場,后嚟因為公司關係,全部轉曬正骨,公司規定唔可以起機,所以連推油都無。
粵海同富華里兩間可以,我個人就去開粵海,都算近近哋,268推油幫出埋,D女有幾個都唔錯,另外佳麗技師其實就系靚D嘅沐足師,一般做完所有服務流程都夠鐘,所以你真系要佢哋幫出估計都要加錢
下次直接268推油啦。