發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
學生個人兼職
, s2 ?0 z% q8 M  n
* |! P! o8 x$ U  V22歲學生妹  三圍:49--166--34C1 H0 q) v+ t2 Y: z; y- M& ]+ @9 b
學生妹妹皮膚好白  好嫩好滑的學生妹  好白好大波  下面水好多  好緊  插進去感覺水好多  特別是叫床聲  好騷  好淫荡  越插越興奮  環境也好  房間很乾淨溫馨  像進了小女生的房間  一進去就很有感覺  很熱情  超女友的感覺  冰火重天  水中狂簫  制服絲襪  前後侍浴  前後波推  冰火水簫  按摩推油  人體漫遊    價格優惠   有興趣的快去預约我吧  絕對物超所值& T0 E5 l& n8 ]- X+ _" U
加 WhatsApp :53721756# p* Z3 s; D) s  o- w
備註141睇見
  q7 z& ^6 f% J( |+ i謝謝- k5 L! U/ e2 o! `( j
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 peter7773 #1 的帖子$ b6 H" c' @: k0 t

9 [% g6 E+ a8 P' O/ b. d) y8 {$ rc hing 費用幾多

搜尋你嘅資料已經搵到wechat,但係其實想問下嗰間酒店嘅情況正唔正?

我都想試下

回復 peter7773 #1 的帖子4 g: d1 ^1 W3 _9 S. x
9 D+ b% p' \- A% j- E
多謝師兄分享

多謝師兄分享

! Q" o4 ]: \9 ^* y" m+ _8 R4 d1 t佢嘅口碑唔係咁好喎!
' o& W. `; u  o7 w$ b
% H+ k4 g7 b' I8 Jhttp://141hongkong.com/thread-1848333-1-2.html

多謝師兄分享~

回復 peter7773 #8 的帖子
6 J8 C6 b9 m; I0 u9 L# X1 x  l5 w6 e2 |* l- n8 r% _2 u, E1 }1 y
都唔錯喎唔該曬師兄

態度差,成日唔覆機,不推薦巴打們約佢

[同我都very high. 在女女邊震,邊扣出水,情況下
! @6 {9 j/ h! W大大力插入.... 先來個full 出.]師兄請問full出即係咩意思?

回復 peter7773 #8 的帖子
/ b% U' D! P7 s' J- `# b
6 X: f$ w/ `$ a2 g有興趣邊間時鐘。

Thx for report

回復 peter7773 #1 的帖子1 ~4 j5 K, N8 {% y0 x' H" j
/ Y' D. H0 E( c, d% D+ n
多謝ching分享

多謝ching分享

回復 擊起千呎浪 #9 的帖子4 O1 L, e. j% O
% o- e* X/ Z& Q$ a
早有所聞😉

多謝ching分享

多謝師兄分享