[食家報告] Beach Club, Thai Club 同 skyriver 報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早兩個星期去咗 KL
一晚去咗 Beach Club 同 Thai Club
兩間都係要入場費 40 rm 包一杯嘢飲
先去 beach club 有 d 女會主動埋身 全部開價 500rm ST
燕瘦環肥乜都有, 越籍佔 4成 食用率極低
坐咗一個鐘食得落既得兩件, 大多數女都有紋身
轉場去 Thai Club, 侍仔哥哥會推女
一律越籍, 食用率差唔多, 不過 d 女會 R Lady Drink
同 beach club 一樣 d 女大多數有公仔係身
最後夾咗件 500 rm ST
其實有 d 乞人憎因為兩間 club 門口 d 死差佬都會拉你上佢架車, 全部唔睇錶, 果晚我條女就求撚其拉我上車仲係咁話好熟無問題
總括而言, 呢兩間都算黑黑地

第二晚去咗 skyriver, 一個字: 殘
果晚有越, 泰, 祖, 印, laos
十條女左右得一件㨂得落手, 大多數都有公仔係身
炮金 228 rm, d 房質數同旺角指壓場差唔多
感謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 煲冬瓜 #1 的帖子

多謝詳細報告。

回復 煲冬瓜 #1 的帖子

謝謝分享! 不知道跟三本的素質比較起來如何呢?

有来马来西亚游玩的可以找我朋友带路,服务不错,经济又安全

感謝師兄分享!

thank you for sharing!

多谢 ching分享

seem like no fun at all