[唱K-GF] 平民會所

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出post 見依度咁靜又分享吓最近玩開的平民會所!
小第一向對會所興趣不大,一來貴,二來無街出,三來𢵧到嗰無服務又要硬食一part, 所以小弟一向只會在油尖旺跳下舞,從不去所謂什麼會所,但無奈近年夜埸質素每況愈下,又其我依D小市民玩開D細場,真係十次有七次都無運行,就算同大班熟都無用,因為高質女實在太少,當你玩過一件或兩件而又不想返食,基本嗰埸幾個月内都無其他選擇,問你死未!
而打算再戰大中華的我也開始感到那邊的KTV消費已比香港有過之而無不及,小第習慣也是玩開中檔次K丅V如什麼月夜,什麼公館呀,但一晚消費連洒店各樣都港銀三千多,有時食件所謂什麼model 還比多八百,基本上比香港佐敦旺角茶舞更貴,而且我發現上面好小小都話自己model,其餘的八成食唔落,再者現在每個場可供挑選的已經越來越少了,往時一間場最少也有五六十個,現在衰到得十幾個,真係學各位師兄講留港消費好了。
言歸正傳,今次朋友帶我去的會所位於尖沙咀,地方環境唔錯,可能新開張,音響各樣也新淨,房間也不細,我們一行四人房間也可坐到十幾人,在香港地黎講都算濶落,這個埸主打北,如有特別要求還有鬼妺,台妺供應,當然身價貴D,我們四人點了洒開始𢵧女,女一排排入,每次六七個,我們不急也差不多全埸女睇晒,這決定非常非常正確,不是第一,二批𢵧唔落,而係每批都有驚喜,嗰埸我諗註埸女都有四五十件,在外的應該還有不少,雖然全北,但感覺比皇崗,深圳中形埸好多了,只是平均年齡應該二十四五,不像大陸有十八二二,但化裝衣著全勝,註場內可食用應該接近七成,model 級也接近一成,有一個好處場內女女分出街和不出街組,進來時已經表明身分,這樣大家也可按需要𢵧女,當晚我們都只打算見識下,所以沒帶女,每人只坐兩個鐘便走了,全程女女態度良好,氣氛熱閙,飲洒唱歌配合度高,基本上整體非常滿意,消費方面,女每part700,兩小時計,酒錢我們開支大洒連花生生果每人五舊多D,全程兩嗰鐘連女每人千三,對於我依D打工仔晚舞兩嗰鐘又高質只收千三覺得非常合理,另外如果要同女女出街,肉金千七已連街鐘,這價錢見人見智,本人覺得坐得啱也可以,基本上這個埸我會再去,對我來說是近年比較平民有質素好埸。
因為這埸剛剛開業,我也為保障這埸不便公開地點,大家忍耐一下不用pm,待一段時間他們仍然保持水準而未執我們私下分享地點,多謝收看!
幾好幾好唔錯唔錯期待分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

正喎!!有新場玩!!!

夜總會末落,定此版小人上night club, 真係唔清楚,我好小去即入即吊埸所,我都係重視飲酒抽水嗰part, part two,可有可無。所以甚小去指压,161等地方。
係尖沙咀七百一小時真係平民價。
我係旺角晚舞差不多價。上星期去咗一間在旺角细場,名唔好講,以前呢間场一到暑假多女多客,高質都唔小,我walk in 去到,坐咗兩個多鐘,换咗六個囡囡,真係六個,無個掂,之後講無女,話有新女返緊來,叫等坐住第二啲先,我信你至奇,埋单八佰幾,話免哂酒錢,價合理,不过女真係唔得。

有六個女你換已經系神跡

有d場冇添

多謝ching分享

精彩報告👍

咁既價錢同去新記四樓唔差得遠,又真係算抵,就算岀街收千七連街鐘刀唔差得遠,即係三千幾可以食埋。

不過會所要人帶,我就真係冇乜門路玩

通常坐一兩個中就走,話要走果陣大班通常刀話有其他新女好野返緊,聽下就算

留名學下野
多謝師兄分享

141廣告部 發表於 2017-8-3 15:15
回復 艾沙后 #7 的帖子

又三义  平民价

做四台管理連市價係乜刀唔知😓而家去夜總會,唔係去一樓一喎,要有場地有女換酒水全部刀係錢

回復 bbben #1 的帖子

如果有人帶路,我都寧願去少次旺角,可憐唔識人...

好似幾好喎,師兄
呢個價錢超值添啦。

我又係一星期兩三次同一兩個朋友去夜總會,旨在飲下酒抽下水

艾沙后 發表於 2017-8-3 14:29
精彩報告👍

咁既價錢同去新記四樓唔差得遠,又真係算抵,就算岀街收千七連街鐘刀唔差得遠,即係三千幾可以食埋。

跳舞講算實惠,但最好有三個至四個一齊玩咁除翻洒錢會感覺平D,我諗單棍上洒錢連其他費用可能貴D,雖然個場全北但有質素,暫時好滿意,多去幾次如果無伏再分享地步!

Iamfatdavid 發表於 2017-8-3 16:08

好似幾好喎,師兄

如果只坐枱我本人覺得近年性價比最高,出街價見人見智,當晩我朋友坐嗰件小第覺得超索,千七絕對值,但各花入各眼,起碼在大陸這樣質素又話model 紅牌收你千五到二千一Q人仔都夠膽死!

多謝師兄分享!

bbben 發表於 2017-8-3 16:23
如果只坐枱我本人覺得近年性價比最高,出街價見人見智,當晩我朋友坐嗰件小第覺得超索,千七絕對值,但各花入各眼,起碼在大陸這樣質素又話model 紅牌收你千五到二千一Q人仔都夠膽死!

其實千七包鐘錢唔算貴啦,旺角陀地岀街好多刀收一千,加街鐘個半鐘,計落唔差好多

依家MK個茶仔價都同以前晚舞有得FLIGHT呀....
咁諗就真係ok既~ 不過真係要有人帶....就衰冇... 依家都冇點去K場.最近果次都係金x園.

thank you for report

bbben 發表於 2017-8-3 11:44
好耐無出post 見依度咁靜又分享吓最近玩開的平民會所!
小第一向對會所興趣不大,一來貴,二來無街出,三來 ...

平靚正的老尖場,仲有高質街女,今時今日真係好難想像得到。
將來希望有機會一試啦。

jims777 發表於 2017-8-3 13:06
夜總會末落,定此版小人上night club, 真係唔清楚,我好小去即入即吊埸所,我都係重視飲酒抽水嗰part, part ...

NC 呢排都有定期去,但為免內容太單調重覆,會儲多啲料至出報告。
我都係玩傾計抽水多,酒都少飲喇 (雖然幾日前喺 四樓破咗戒)。
場方面都係幫趁番啲熟媽咪,老尖旺角兩邊走。新場就無乜興趣試了。