Gina 賽後report

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開左房, 在房中我一直想, 呢次會唔會中伏. 結果佢一來到...... 第一件事是問我佢帶眼鏡好睇定唔帶眼鏡好睇..... 係咪傻架?!?! 2 U$ g5 c. h" P! X. n+ K, `
但係個傻妹又真係好好傾, 而且無主動問我先收家用, 不過我當然是在佢除衫前先放低家用先.
: m% C% V6 Y7 t& C  Q之後去洗白白.... 佢好好心機咁.... 但係係同自己洗先...2 h) v5 a2 B- \: v( g- \# F

8 a) q1 C5 L4 S. N"你點解自己洗, 你唔幫我?"
  w) g, u, q( ]* t
6 q* b) M7 \( ], P9 d( _% `& L"我要快d洗亁淨, 可以快d俾你錫.." 講呢句時佢就好似個女朋友咁, 我即刻半硬...$ O# r" Q+ v; l1 \
6 t2 M+ Q9 x" U0 Z8 t
之後當然有幫我洗啦...
0 h( \* m: U9 H; M3 R5 m/ A" W4 o5 L6 P
之後個傻妹立即包住毛巾走上張床...
) Q* w9 A! t- v" ]  T3 i! Z+ f. \8 J" D) A, ?9 D5 M
"你仲咩包到自己咁實?"
0 X2 c! a* |9 P, ~1 y8 A& x; r8 Y( M. h% Q- E# ]7 d5 l# x$ A% ^$ V
"我等你拆禮物lor..." 然後佢就伏左我度..."除左指插, 你想點都可以, 我成個人係你"& n( v3 |5 g4 H

3 S: o) h$ [  R5 W8 F$ ?聽完, 我已經硬哂....7 P, Y- f* e; K5 f* Q$ i: w
: T/ R% n( G0 Q9 K
之後當然是大車, 細車, 洗面奶. 呢d過程唔講... 2 g; c; G  a" x+ I( }$ b4 z

, W0 a4 j& v8 [$ S& |1 y我個嘴無停過, 我對手更加無停過, 應該話, 佢無俾我對手停過... 佢捉住我手去摸佢, 由上到下, 到妹妹... 話, 咁快濕到咁... 佢一見我個嘴得閒, 自動去一個好post, 繼續同我洗面奶...# G8 p/ p4 ?5 P( x& k8 V
& p$ K1 w% i6 B  ?2 m
"忍唔住, 真係要插你.."
3 J% @2 X, l1 w9 X5 `( h. S- i, `" M$ }( u2 U+ m
"你鍾意點插就點插.."
7 D9 H5 G4 L2 }& l  A& L3 g! o" w+ W: c# c3 l2 U9 h2 Z/ U
咁我先男上... 屌...又緊又濕... 我本身已經細同短, 包皮又長, 好多時都無feel.... 估唔到, 帶套插入去竟然有全包實無空位的感覺, 一路插, 我feel到個春袋都濕哂.. 每一下我都要用足腰力先出到, 因為妹妹真係好緊. 而且佢用對大腰夾住我, 唔俾我出去咁. 到我差唔多時, 佢居然望一望我, 然後成個頭伏係我度大氣... 我亦feel到佢有水流出... 呢個時候我都忍唔住要出... 之後我發現, 我個春袋係濕的... 4 ?1 K& G. [/ b' N: y7 B
* Z& [6 d. \# n" i0 F( M: H) q6 z
之後d野可以唔講. 會考慮再約. 個feel太正

! l: G; K$ ]; ~; R. ]7 a4 S係囉% K. Q4 w9 F$ V2 \
邊有人第一個post就出report
1 ~: {% a5 X4 J) H
7 @2 [5 D( S$ L% Z2 I% n打手都比d誠意
回復 141廣告部 #3 的帖子  ~$ N, m3 _% ]' K0 o! i# a5 s
; x0 i4 G' j9 S: d
非常同意非常同意非常同意非常同意非常同意
堅唔堅架
愈嚟愈多打手
0 h2 o. @) [. p4 H上次嗰個小肥妹sally,見佢新account,扮晒有師兄畀佢嘅食評! G' |7 L9 H. u/ U! W3 s  w
打手都用下腦啦
jason5354 發表於 2017-8-3 13:58
  K% R4 b2 U7 q7 c又新account呀 ...

/ i4 @. ?9 p0 S5 y2 {, Z個Gina我都食過,佢呢個wechat都係新開。' h5 g8 j2 J$ Y/ x" y
服務唔差的,都幾就得人,面上多D暗瘡,真人我估33
多谢分享
多謝師兄的分享
回復 ginaforawhile #14 的帖子6 N; E! j  `6 }. Q
, u- M" o( a/ F6 r- W8 p
支持支持~
求V7 please thanks thanks or pm me
回復 jeffpeter #16 的帖子7 @; e' l6 a0 w
% B" Q! n5 r8 p6 w( S% H
已pm你. 你也可以自己係以前d post搵佢v7. 謝謝
加唔到佢wechat,係米轉左wechat?如果可以嘅話pm我
上網時間得噤少,知喺即開即出”報告”

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:39