[西環/上環/中環/灣仔] 灣仔好心意,食到心頭好,電眼美少女《小靜》,阿妹不但玩得,而且合晒我要求!

名稱: 好心意
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43604-灣仔-足浴保健-好心意.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

灣仔好心意,今次第二次去啦,之前試過阿嬌,覺得好正,今次試埋小靜,電眼美少女稱號,極具明星氣質,
囡囡笑容甜美,大眼水汪汪,電力十足,靚過李嘉欣,正過林嘉欣,迷人嘅曲線起伏有致,有波有羅,幼腰走肥,簡直係性感到爆,真係見到都令人浮想聯翩,

大家先來個深情擁抱,態度和藹可親,好快沖洗完返出來,先按摩,開背有功架,手勢一流,骨技精湛非同凡響,佢落足心機幫我按,按得好好,慢慢按摩埋全身,
按鬆後推油,推油都一樣咁正,絕對係技師水準,服務做到足,一D都唔偷懶,慢條斯理,做到力夠穴位準,簡直係掂,推到我全身都鬆曬,爽到我疲勞盡消,真係好享受,

進入歡樂時光,大家瘋狂勁玩,囡囡對佢服侍周到,主動仲不時請食波餅,氹得我鬼咁開心,
跟住開始玩蛇,事關阿妹不但玩得,而且合晒我要求,差啲畀佢玩到走火咁滯,佢又停一停,令我長玩長有,冇幾耐神魂顛倒狂叫昇天,結束呢場美妙無比嘅甜心之旅,真係好爽!

相關帖子

Thanks for the report, would like to try, but what is the exact total cost, massage and happy ending !
要試,謝謝師兄報告
回復 paulanka #1 的帖子

多謝分享。
淨係打飛機!咁点算食到呀?係咪可以屌埋閪先?
有機會要試一試😍

oh ! very nice ! thx

looks very good, thank you.
nice report.
張相個女女幾正喎
多謝分享

多謝師兄分享
謝謝師兄報告

thanks for the real photo report, will give it a try
多謝分享
囡囡波型一流
囡囡好白淨!
多謝分享

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:43