[正宗桑拿] 加X比海

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽說灣仔加x比海是豪華大場,重可以開大,有冇師兄去過可以報下料價格服務和質素如何
回復 vv--vv #1 的帖子

其實都講過幾次,你去多d同經理混熟就有野玩
唔知你想玩咩、千幾至二千幾蚊啦
好多有錢佬,質素有保証架
回復 Iamfatdavid #2 的帖子

千幾二千差不多澳門價錢,服務和水凖是否同澳門一樣,如果是但不用專登過大海玩了

豪華嘅價錢...換咗又要行上行落...  小貓三四隻... 質素就普通過普通... 去其他好過
vv--vv 發表於 2017-8-12 09:22
回復 Iamfatdavid #2 的帖子

千幾二千差不多澳門價錢,服務和水凖是否同澳門一樣,如果是但不用專登過大海玩了

唔可以用澳門比較,服務,水準一定係澳門高班。澳門桑拿搞野法律上「應該」係灰色地帶......同d女選擇又多又有啅頭 .....好似皇家金堡有AV主題房.....但如果講香港桑拿加納比就一定係好top
Iamfatdavid 發表於 2017-8-18 20:08
唔可以用澳門比較,服務,水準一定係澳門高班。澳門桑拿搞野法律上「應該」係灰色地帶......同d女選擇又 ...

講清楚d,我話佢top係講緊環境,服務.....囡囡方面就睇做化.....我玩左幾年so far....冇投訴
咩年紀左右 ?
千幾2千蚊咁貴 ? 尖咀桑拿開大場都唔使咁貴啦
回復 cbr600rr #8 的帖子

請問尖咀桑拿開大場哪里比較好?
千零二千係正解
好在地方企理
女就OK嘅
不過唔好同MC比啦
如果海天, 皇都, 溫莎邊間會更加高性價比?
我去過幾次(一個月內),次次都無無野玩。。。。唉。。。好傷心。。。
多謝師兄們分享
不可能同澳門比的. 
早6,7年前仲住港島0個陣玩過幾次, 同女女熟左先有飛機餐
落樓價 $800 雙鐘 + $400 飛機費 + $100 locker(都唔好意思比太少)
total  $1300
而家肯定唔只囉!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:28