[唱K-GF] 香港夜遊 (2017.夏) - 桑拿 + NC + 架步

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言

其實香港地夜遊,花臣唔算多,就玩情趣呢方面係同東京差好遠。
如果我喺文章只係寫一個場,內容恐怕會比較乏善可陳…。
所以,今次我係會集合三種唔同類型的體驗,希望可以寫出時下2017年、香港夜遊的種種風情。

賤友

呢排撇甩咗賤友,單拖出動多。
同賤友一齊,次次都係佢溝到女,服務係好我好多,搞到我無哂癮。
而且條友鍾意呃人皮肉錢…,又cheap 又賤…。
所以呢排我都想靜一靜,唔想成日對住佢…。

架步篇 之 新神秘房

上次介紹咗主打年輕C9 的神秘房,三舊水全套,因為環境OK,主持人和囡囡態度親切,感覺上還可以。我暫且叫呢個地方做「C9天地」(假名)。

然而,「C9天地」我只係去過一次,畢竟我對開大興趣不大。不過最近…。

久違了的賤友發訊息來。

賤友:「呢排有冇去 “幼幼工房” ?」(假名)
我:????(我完全唔知佢講緊邊度)

跟住,賤友多張照片連發:有三條女,一個中中哋,兩個後生女。

賤友:「琴日我食咗C女。」(後生果個)
賤友:「條女好得!」

之後,賤友send 了架步大廈門口的相過來,連同大廈地址、密碼、及微信一併給了我…。
其實我都冇心裝載,好快就忘記咗呢件事。

第二天,上班中。賤友來電。

賤友:「上咗 “幼幼工房” 未?」
我:「駛唔駛咁快去呀?」
賤友:「你再唔上,啲靚妹走架喇!」(因為係七日鮮)
賤友:「上兩個星期啲女唔惦,但今次係靚妹呀 ~~~ !!」

難得賤友咁關心我既性福,加上佢又多番催促…,我就決定今晚收工後、夜啲上去。之後我發現……

賤友俾我個地址係錯既。
好彩出發前,我利用Google 衛星照片去check 過果張「架步大廈門口相」,先發現到佢俾錯地址,唔係就碌七。

賤友俾我個大廈密碼係假既。
好彩有多人出出入入,我跟住入去就可以。

由於事前已用微信聯絡,上到去,少女B 已開定門等我。(不是賤友搞果個)

入到架步…,雖然單位有三間房,但感覺係細、髒、亂…。

B女帶我入房,房間的衛生環境亦頗差。
B女:「用呢條毛巾。」
條毛巾,又舊又細…。(唔止,連張床都有啲恐怖)
整個環境,瀰漫著令人不開胃的感覺。

B女:「沖涼啦。」
我脫光入沖涼房,B女沒有跟來。她正忙著招呼其他客人在微信的查詢(這裡似乎沒有「駐場主持人」)。
之後她進來了。侍浴馬馬虎虎,又比較大力,令我怪不舒服。

回到床上。脫光後的B女,冇錯係後生女,不過……
平常馬檻妹一個,一啲都唔新鮮,有土氣、有撈味、膚色黑、鮑魚黑…,而且態度亦比較冷漠,我望落…都冇乜食慾…。

我要求戴套吹…。吹咗陣,我叫B女坐上嚟。
B女換套再上。
一插入去,條隧道好能慶。究竟條女係發燒定有病?
跟住屹屹屹,派彩,草草了事。全程我都冇乜興趣惦佢。

跟住沖涼,B女無再侍浴,她正忙於在微信「招呼客人」,跟住好似有客到,佢又要出去開門,無理到我。

沖完涼,自己著好衫,跟住派彩三舊俾B女。然後懷著無乜癮的心情離開。

事後感:

我比較喜歡上次「C9天地」的「家庭式管理」,因為氣氛比較溫馨親切,環境亦較舒適乾淨。

而今次呢間「幼幼工房」,只係尋常馬檻一間。
囡囡亦係典型馬檻妹、百分百cheap cheap馬檻feel。
呢類既冷漠又公式化的玩意,唔係太啱我。

後記

幾日後,賤友又打嚟問我玩咗未,呢個朋友真係好關心我。
咁我自然係向佢吐糟一番啦。

如果我會再玩神秘房,我肯定我只會去「C9天地」。一定!

但幾天後…

「幼幼工房」send 咗一堆相俾我。
今次係大波靚女搭兩件幼幼…。
其中一件幼幼,讓我有種「流口水」的感覺…。

究竟我仲會唔會去呢間「垃圾崗-馬檻」?
呢一刻,望住幼幼幅相,我真係答唔到你…。

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

桑拿篇 – 港島大型正骨體驗

位於北X區的溫記,因為好就腳,咁多年來都好想去。奈何多年前的一些「負面報告」,令我一直對此場卻步。

春季時,賤友帶了我去紅X區的分店,感覺良好,所以我終於決定要試試港島區的總店。

某日收工後即去。雖然間場開了多年,但地方仍然好乾淨好靚。

晚飯時候冇乜人,職員招呼到位。

先飲杯嘢,食份三文治,然後就嗌個採耳。
採耳妹中女一件,冇特別,手勢和大陸的有一段距離,但價錢就認真貴嘞。
$144 + 最小一百元代支,合共 $244. 不愧係高級消費場所。
奈何我隻耳仔係有少少事,需要定期採一次,而現在又甚少返大陸…。

跟住揼骨。因為初嚟報到,今次只按住一part、45分鐘先;稍為探吓個場既虛實就算。

我要求要後生女,要細力既。不過最後都係安排咗C9俾我。
因為上次我在分店個靚技師都有成37歲,賤友果件仲係42歲;所以今次又係C9我不意外,總之唔太樣衰就OK啦。

當我告訴技師我只會按一part、即45鐘時,佢嚇咗一跳,感覺上佢係嫌少吧…。
不過之後手骨依然有板有眼,揼得OK。

當中有一part,佢伸手入我褲檔摸,仲會按吓我啲前列腺穴位,感覺係幾到肉同舒服 。因為我至欣賞就係呢啲「亦正亦邪」的按法。

按得靠譜,45分鐘轉瞬就過,我有點意猶未盡,好想加鐘。
但因為明天要返工,今日還是玩到呢度就算。

出番大廳,又再飲杯嘢和食個麵先。呢個時候開始多番啲客人。

到埋單。45分鐘按摩只需付代支一舊水,成張單既總數就係 $844。
即係話,如果我按足90分鐘,消費就會駛過千。

溫記總店的第一次體驗就係咁。
雖然係貴,但舒適,就腳,高檔,符合我呢個年齡想要既嘢。
而且,我一直對其「前列腺」手法念念不忘。
我已決定咗會再去,而且下次要按足90分鐘!

桑拿篇2 – 大型「正骨」的真正玩法???

溫記於凌晨一點後會平好多,但我始終熬不了夜,唯有等週六的下午再去。

週末下午早段時間,客人依然不多,職員招呼保持水準。
喝過鮮榨果汁後便上房,今次同樣係柯打後生女、要細力既。

今次的技師…嗯?都OK喎。目測三十左右,眼大大,算靚女。
而且係講純正廣東話,我係第一次呢個場遇到陀地。

其實嚟到正骨大場,主要都係想relax。所以開頭按中式果part 我都有啲睡意。
突然,囡囡通知我推油。
跟住,就一手剝咗我條褲,讓我全裸!

咦?唔通…有嘢玩?

可是,跟住既推油係非常平淡,完全唔到肉,冇特別。
上次的「前列腺」手法都唔覺有。

到按前面。囡囡用毛巾蓋著我細佬,便開始推大腿。
先推左腿,都係冇特別。
後推右腿,才開始有少少到位…。但仍和以前試過的「前列腺-手法」相差好遠。

這時候…

囡囡:「按唔按埋果度?」
我(即刻拮起身):「咩價錢…?」
囡囡:「咁你想俾咩價錢呢?」

我點知呀,我又未喺香港玩過鬼鼠機。
我叫囡囡開價。

囡囡:「一般人係俾…四舊。你會喺度俾,定係去前檯俾?」
我:「喺度俾啦。但我要摸妳架喎。」
囡囡:「你可以摸少少既。」
我:「不過,喺前檯…埋單果陣係一定要簽兩舊水代支架播,咁即係……?」
囡囡:「冇錯,即係代支總數係六舊。」
我:「但我可能冇四張一百蚊紙喎,有冇得找呀?」
囡囡:「冇喎。咁…冇散紙既話,喺度你可以直接俾五百蚊小費我既。」
我:「加埋前檯代支,咪即係七百?」
囡囡:「係呀。其實好多客都係俾七百。況且,我又唔知你會點摸。」
我:「呀 ~ 算啦!如果冇散紙我就直接俾五百蚊紙妳啦。」
囡囡:「咁你瞓低先。」

(我知囡囡係有少少想坤我;但玩到呢個年紀,我已冇乜閒心再同啲女計較果「一千幾百」,我只係想盡快玩到我想玩既嘢)

當我躺下。囡囡開始撚雀,我亦開始渣波。
我:「細力啲呀,我好易出架。」

囡囡馬上放柔手勢,慢慢撚。
我亦把手攝入裙裡,再撥開小褲褲,然後「撥草尋鮑」。

囡囡:「你咁樣摸,喺度我一定要收五舊架喎。」
我:「得喇得喇。」

當囡囡摸上手,我就知道係高檔嘢了。何解?
波大而挺、兼極嫩滑,皮膚美白。
小妹妹緊窄多水,好好反應。
確實係有少少「高級feel」。雖然囡囡係中中哋,佢既新鮮度、嬌嫩度係完勝馬檻果啲「所謂靚妹」九萬倍!!

好快,我就一洩如注了。
完事後,囡囡才開始跟我吹水(我們之前一直都無交流)
咁吹水果陣,我都有繼續渣吓波,摸吓PAT咁…。

夠鐘,囡囡拖著我手齊齊出去。
走廊中,一見到有人,她馬上縮手了…。
但我沒有介意,因為我已發現剛剛經過的沙發、有個幾索吓的美少女技師正在玩手機…。

咦…,原來仲有其他好嘢播…。

回到大廳,好多客,開始幾逼吓。我想做個採耳都冇技師招呼我。咁唯有飲杯嘢,食件三文治就走。

前檯埋單:九舊,連同房內俾女的小費總數係千四。

事後感

睇到呢度,也許好多人會話:「千四蚊起個機好貴喎!」

Well, 通常我喺尖沙咀NC玩粒半鐘,同樣係千五左右,但通常都冇得「直接」渣波摷底。

今次可以咁玩,而且又係高檔場,囡囡又算索,正骨部份亦靠譜…。
以我玩開的「夜遊類別」來說,不算貴了。
**

講真,年少出道後,我一直捱窮、捱足廿年…。
以前,我會為一舊水同囡囡炒大鑊。

今日,算是有少少「苦盡甘來」了…
如果,依家仲要我學「窮撚時代的自己」,要「為一千幾百左度右度」…
咁我咁多年來辛苦奮鬥係為咩?

「玩得稱心、隨意」,係我現在「補償自己」的一種方式。
所以其他人點睇我唔會理。
「以自己的方式開心地過、開心地花錢」,就係我現在的夜遊理念。

況且一千幾百既消費,同其他人玩會所、玩俏記個價相差好遠啦,實在毋需大驚小怪。

檢討與分析

就今次溫記體驗,列出其優劣如下:

優點

雖然貴,但無論軟硬件+服務 都有相應的高質素去配合,頗適合「喺格調上」想玩好一點的客人。

缺點

今次嚴分正邪兩part 的鬼鼠機其實一啲都唔新鮮,趣味性亦好一般。
我期待的「亦正亦邪」手法並沒有出現。

「亦正亦邪」冷知識

我在東京揼開的「男士按摩」,係無分 Part A 定 B的。因為通常「A即是B,B即是A」。具體啲講,就係「正中帶邪、邪中帶正」的「正邪混合」手法。技巧上係比傳統邪骨高十倍。其妙不可言之處,一定要玩過才會明白。

如果要我「夾硬」以文字」去形容,我會咁寫:

HIGH 爆得來又偏偏係正經,
正經得來又可能會隨時出嘢…

之前溫記第一個師奶技師的「前列腺」手法,就係有少少上述的影子,所以我至會咁期待。

希望嚟緊喺溫記,可以再遇到箇中高手。
否則,只能期待下一次的日本之旅了。

(下面再續)

回復 cyberkencyber #1 的帖子

(續上面)

香港 NC – 尖沙咀篇

上兩次去A場,囡囡的開放度完全係我意料之外。
今次係我第三次去。

囡囡 1
靚妹,的式,低胸,超短裙,無打底,有公仔。
健談、硬朗型,MK feel,而且已婚,係一個孩子的母親。

但………呢度係尖少咀喎!

硬朗型、MK feel 喺旺角坐就OK,喺老尖我係唔會接受。
加上結了婚,仲係人哋阿媽,無乜幻想空間啦!

換 ~!

囡囡 2
貌似16歲,其實有20。樣唔算靚,不過係可愛型。

OK,留低!

雖然都有少少「小鳥依人」,但好快,我哋就冇哂話題。
咁我唯有集中精神渣波…。
可惜件衫係「密封型」,我渣唔到入便。

咁我又試吓用手指、撩入去佢條熱褲入便…。
囡囡2:「好痕呀!」

咁即係唔俾撩啦!
咁唯有集中精神,全力衫外渣波。
渣呀渣呀渣呀渣呀 ~~~~~…………(其實佢對波都幾大 )

屌!又冇話題。有啲悶添!

都係埋單喇。

神秘媽咪入嚟,叫囡囡2出返去先。
我直言因為同條女無乜交流,所以有啲悶。
因為時間尚早,決定睇多件。

囡囡3,佢話佢係化妝妹,細細粒,著黑色連身裙套裝。
囡囡坐下,幾靚女。
但靚,並唔係重點。而係佢既氣質,好有「十八年前」果隻FEEL…。
即係話…

化妝妹 係屬於「十八年前的尖沙咀質素」!!!
呢種極度清純的「正氣」,2017年的NC基本上是沒有的。
難道有囡囡同我「玩穿越」?從過去的年代來到今天?

再睇番化妝妹,佢粒聲唔出咁坐喺度,貌似好驚。
原來佢只係返了幾次工的新人,難免會緊張。

但佢咁靜局,問一句至答一句,基本上都傾唔到計。
化妝妹又話自己好少飲酒…。

又唔傾計又唔飲酒……
咁唯有……
渣波囉!!呵呵呵……

我開始四圍摸、四圍渣…。我把她攬埋嚟熊抱,都冇抗拒。
但當我隻手掃到她的「衫領」上面,佢就有啲想格我。
即係話,唔可以摸入便。
OK!我理解。咪隔住衫渣囉。
況且夏天啲衫好薄,即使隔衫渣、依然會享受到個手感。

因為條女實在太清純,所以我係渣得特別爽和痛快。

再看化妝妹,她雙手互相緊握著,低著頭,好驚、好痛苦。
見到佢咁,一股「犯罪感」湧上龜頭,反而更加性奮…。

呢種「合法挑戲-超清純羞澀-良家婦女 FEEL」,無論中港澳日,都好難玩到。
呢一刻細佬好硬,有啲想出嘢添…。呀 … !

神秘媽咪入嚟問檯……

唔玩喇!渣夠喇!埋單啦!

無計傾既女仔我一向唔會坐太耐,但二粒鐘多啲都要成二千三落樓。
老尖價,一定貴。
所以我會對質素有要求,希望神秘媽咪可以繼續做到嘢。

香港 NC – 尖沙咀篇 2

第四次去A場,今次揀咗週六茶舞時段去。

之前神秘媽咪話俾兩個鐘頭通知,可以幫我搵四條女。
最後咪又得一件俾我!

媽咪send 相過來,話係十八歲靚女。
我睇相,覺得一般。但媽咪搵咗好耐,為免掃興,我照去馬。

七點半上到 A場。很快,囡囡便到了。
幸好,真人靚過相!
加上十八歲,扑扑脆,我當然收貨。

Again,囡囡件衫又係「密封式」,只能衫外渣波(任渣)。
囡囡可以咀咀,不過係蜻蜓點水。(我一連咀了三次,覺得無乜癮,便無咀了)
囡囡健談,但無火花。

嗯…,玩到第四次,沒有了當初的驚喜,感覺上都係果啲,開始覺得公式化。
所以、都係坐兩粒鐘多啲便埋單了。

因為大部份時間係茶舞,加上有週年八八折優惠,張單係千八樓下。
但撇除「一次性」折扣,我計到茶舞價竟然係「接近九舊一小時」!!!
好貴 ~ !
加上星期六無女揀,特登夾時間去跳茶舞似乎冇SO。

香港 NC – 旺角篇

某週五落開旺角辦事,辦完事時間係七點半。
四樓熟媽咪之前話佢八點鐘返,咁我去食個飯先。

邊食邊等,再打吓電話…。
到九點發訊息俾媽咪。

點知媽咪話佢要十點先返到!
因為我實在太攰,唔等喇,返屋企喇!
熟媽咪就有點不爽了。

有時唔係我唔想玩平啲、玩多啲佐敦旺角,而係班媽咪既時間實在太難就喇。

上次個佐敦熟媽咪、晚上十點幾call佢,佢要我等到十二點半至覆…。
真係成日都係等等等等,等到蚊到瞓。

話說果晚我去咗 新神秘房 - 「幼幼工房」,中雷後、心情納悶。

(既然都嚟咗旺角,不如去四樓搵搵熟媽咪)
(時間已是晚上十時,她應該已返工了吧?)

去到四樓樓下,打電話俾熟媽咪。媽咪話佢喺街食緊飯。
我話我上樓等佢,叫佢快啲。

(我發覺佐敦旺角啲媽咪,每次去到,佢哋唔係冇返,就係未返,或在街食緊飯、買緊嘢、或辦緊事。總之唔喺度既時間係好多,比較難搵到佢哋。老尖的神秘媽咪就無這個問題,基本上係比較緊守崗位)

幸好,入去坐低,熟媽咪已趕回來了。抵贊。
(因為我講過,如果熟媽咪唔喺度,我係以後都唔會玩四樓的)

我:「點呀。有冇女啱我呀?」
媽:「應該都有一個既…。」
我:「攬唔攬得架?」
媽:「呢件你要同佢傾吓計、玩吓,之後應該得既。係,應該會得既…。仲係靚女嚟架!」
(即係慢熱型啦)
我:「嗯 ~ 咁同我叫幾罐啤酒入來嘞。」(冇幾罐酒坐陣,通常啲女會驚)

我:「喂,究竟呢排,有冇暑期工啫?」
媽:「呢件咪係暑期工囉!」
我:「係?」
期待期待…。

囡囡進來,佢叫無名。(因為我唔知佢叫乜名,之後問、亦唔肯講)
無名好有性格,戴住頂帽來坐檯。樣貌雖不算美女,但都幾OK。
至於佢係咪暑期工…,其實佢成24歲了(目測係廿一、二),只是有返緊夜學,所以媽咪咪話佢係暑期工囉。

意外地,無名算健談,仲比之前幾個老尖囡囡好傾。
同時我亦有攬吓,摸吓大脾咁。(在旺角一般我唔會摸得太狼)

到中段,媽咪命令無名把帽脫掉…。
我就留意到她那把「猶如流水行雲」般的長長秀髮,當堂眼前一亮,士氣大振。

因為,傾計已傾到差唔多,又冇咩好做…。
於是,我就開始同佢劈酒了。

我好耐無劈過酒,但如果有靚女,我都願意破戒既…。

一劈之下,情緒氣氛就高漲咗好多。
我開始胡言亂語,講嘢亦無咁拘謹。

我亦覺得,無名好像比之前更黐身了,是好像…。
我大力攬佢埋嚟,那隻搭住佢膊頭的手,一嘢插入她衫內,直接摸著她幼滑的波波…。
無名是有點欲拒還迎…。
我知道再摸入啲佢就會格,所以我把手停在北半球,慢慢摸、慢慢嘆…。

註1:其實我係比較enjoy 摸呢啲「欲拒還迎」既女仔。因為「隨便可以衫內任摸」的囡囡,我認為刺激感係零。

註 2:呢期老尖A場啲女、衣著都係「完全密封型」,根本攝唔到隻手入去。所以、今次嚟旺角反而做到呢個尺度,我算是喜出望外了。

酒後情緒高漲,令我諗起以前溝女劈酒的日子…。
當年的果隻FEEL,好似返番嚟嘞!
我仲有少少…想溝無名的衝動,雖然我覺得佢係對我無好感啦,哈哈哈…。

眨眼間已過了差不多四小時,明天我返早,一定要埋單了。
張單只係二千一樓下,如果是在老尖A場,就只夠我坐兩粒鐘多少少而已。

臨走時,囡囡和媽咪送我。

媽:「你好少會坐咁耐架喎。」
我(情緒高漲中):「妳啲女得吖嘛!」
媽(得戚地同無名講):「Cyberkencyber 最信就係我!」

喺四樓的日子,惡劣既情況,大概持續了十二年…。(點解我仲會繼續去??)
直至今年,熟媽咪終於幫我扭轉大局了。

回到家,小睡四小時便要上班。
我以為我一定會死吓死吓。點知,我全日仍在亢奮中,仲鬼打都無咁精神。
畢竟,我在四樓,真係好多年未試過玩到咁HIGH。興奮、係應該既。

事後感

旺角一樣有機會玩得好開心,而且會平過尖沙咀好多。
但我唔會因為咁而停去老尖,理由如下:

1.        旺角媽咪時間難就難夾,佐敦果個熟媽咪就更難。
2.        我喺老尖渣波始終係可以 FREE啲,唔駛花咁多時間培養氣氛。
3.        旺角係要飲吓酒先玩得開心,但戒咗酒既我係唔可以成日咁玩。

香港NC形勢之感言

當我發出了A場的好玩報告後,馬上有CHING 發帖、話喺A場俾人搵笨…。
正常!
你估呢啲嘢,我以前受得少咩!?
就算係四樓,都有不少人投訴坐扒、囡囡錫身,招呼差等…。

喺「沒有幫得手既熟媽咪」情況下,香港究竟有邊個場係有「絕對保證」?
有既話,請你話俾我知。

但有「熟人關照」的話,某些「絕對保證」就會有可能。

以下是我從「老尖-神秘媽咪」可以取得的絕對保證:

1.        囡囡相頭一定OK或靚
2.        衫外渣波的話,一定係隨便任渣
3.        我唔駛飲酒都可以好玩
4.        埋單時絕對唔會拖住我 或 揼我波鐘

以下是我從「旺角四樓-熟媽咪」可以取得的絕對保證:

1.        一定係後生女
2.        一定唔駛坐扒
3.        一定坐得黐身,抽少少水一定可以
4.        囡囡一定健談

但呢個「做到嘢既熟媽咪」,係要花時間、花錢、花心機、花運氣 去撞番嚟。
更重要的是,「呢一刻做唔到嘢」既媽咪,你要識判斷:究竟仲俾唔俾機會佢。

兩年前,當全世界係咁踩山林道既時候,我憑著某囡囡的小道消息,力排眾議,堅持要玩。
結果…
除了喺三樓過了難忘的半年外,仲喺二樓識到半會所-媽咪,同埋本文的神秘媽咪。

所以,一切報告和其他人的意見,都只是 for 參考 only。
最終決定,我會以自己判斷為準。

神秘媽咪的頭三次會面,啲女都唔得,點解我仲會搵佢?
因為我睇得出佢為人渾真,而且揀啲女都算係有 point,所以我願意花時間、俾機會同佢磨合。

四樓熟媽咪,有成十年時間都「做唔到嘢」,點解我仲會搵佢?(此期間,我只會半年至一年探佢一次)
因為我睇得出佢有盡力和費心幫我。「做唔到嘢」,都只係一時「客觀情況」唔許可啫。

到最後,呢兩個媽咪,都修成正果了。
至於佐敦果個熟媽咪,仍在磨合中…。

長文眼痛,謝謝收看。

(香港夜遊 2017夏) – 全文完
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks very much for very detail sharing.....i am always no luck in hk nc

師兄堅有心機寫文👍

旺角四樓其實算係咁,要有熟大班同有時間等女換女先好玩,可惜而家做左灰姑娘,想玩夜d刀難,收工上去分分鐘冇女啱坐,但亦曾經好運walkin 坐到好玩𡃁妹,部分玩玩下仲可以有下文文

Ching真值得佩服!

多谢师兄祥细报告

堅佩服CHing咁有心機出報告

大大,請問主打年輕C9 的「C9天地」係邊樹?我有性趣呀,可否PM少弟。感激萬分

詳細 THAnks😚

睇完ken兄的超水準報告,真係非常有代入感,兩年前在尖沙咀啲場全無收獲後,近年極小去,係都比人迫去。
小弟覺得在老尖玩一晚三至五仟,己经可以在旺角玩三至五間場。
雖然質素唔同,但自問由年青至今玩过咁多年,乜女未見过,而家追求係舒服開心,條女唔冇嚇人都可接受。
而家我都係去油旺啲卡拉ok夜總会,探險式,雖然都會見鬼,但係有神秘感,幾好玩。

多谢师兄祥细报告

Very fruitful rewards for cultivating friendship with Mama.

因為囡囡資源有限,現在我在四樓都是一take 過,唔換女的。(就算想換都多數冇啦)
但熟媽咪安排的女仔,都會有一定水準,所以就算冇得換我都OK。
時間上我比較有彈性,但年紀大,閒日太夜出動我都會頂唔順。
有時同媽咪夾,真係要喺屋企等佢幾個鐘。但今次去到樓下至call,算是半walk-in,都安排到不錯的囡囡。
又玩得有FEEL,又可以有下文的靚女,似乎好難遇到,這些機會不屬於我喇。

多謝c兄報告

thx for report.  I envy the good old days.

jims777 發表於 2017-8-6 20:25
睇完ken兄的超水準報告,真係非常有代入感,兩年前在尖沙咀啲場全無收獲後,近年極小去,係都比人迫去。
小 ...

現在我會盡量控制尖沙咀張單在二千五樓下,冇必要我都唔想玩咁貴。(我仲要兼顧日本的使費)
同意 CHING,冇運行就要停,唔好死纒爛打。但我建議,每隔半年至一年可以返老尖試一試場,有可能會試出新機遇。
正如我步入中年後,四樓情況一直惡劣,但我沒有完全放棄,每隔半年或一年就試一次。終於,依家我贏番十四年前個主場返嚟了。
雖然年輕時代經常探險,但到咗呢個年紀,我鍾意安穩多啲,所以都好少試新場了。

回復 cyberkencyber #16 的帖子

多謝師兄的 info才会去四樓所以這個月每星期都会去兩三次

Juapong 發表於 2017-8-6 23:07
回復 cyberkencyber #16 的帖子

多謝師兄的 info才会去四樓所以這個月每星期都会去兩三次

一星兩三次,師兄真係有心有力

但去得太多同一個場,我會好快玩厭,所以刀係分開一時去呢間,一時去果間,保持新鮮感同keep住唔同場既人脈

多謝詳細報告和資料提供

師兄報告很用心,原來溫記有鬼鼠機,本人只是去過東方x泉,會員都有一年,都是正骨,消費雙鍾連代支優惠時段都要8百多,hea下按下三個鍾relex 下咁