樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 香港夜遊 (2017.夏) - 桑拿 + NC + 架步

睇完當去咗thx ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 cyberkencyber #2 的帖子

谢谢師兄分享

vv--vv 發表於 2017-8-7 00:32
回復 cyberkencyber #1 的帖子

師兄報告很用心,原來溫記有鬼鼠機,本人只是去過東方x泉,會員都有一年,都是正骨,消費雙鍾連代支優惠時段都要8百多,hea下按下三個鍾relex 下咁

上次去九龍分店,鬼鼠我冇,我個 friend 有。九龍分店消費便宜好多,但港島總店十分近我,夠哂就腳,所以貴都無辦法。
本來去溫記都係諗住減壓 relax,況且過去的report 都話係冇嘢玩既…。
其實我係希望試到比較有技巧性的半正半邪按法,鬼鼠並不是我來此場的目的。
所以日後我只會隨緣,有得玩就玩,冇得玩就 relax 吓。最緊要都係可以放鬆到啫。

其實無論係溫記定東方,鬼鼠機都係有的,問題係你要令技師知道你會簽多D小費

利害

多謝師兄分享

Thanks ching sosososo detailed report

cyberkencyber 發表於 2017-8-6 11:12
前言

其實香港地夜遊,花臣唔算多,就玩情趣呢方面係同東京差好遠。

Ching,有機私下交流下,基本我同你玩既模式差不多,只是我喜歡同女飲兩杯而你喜歡喝茶!

回復 艾沙后 #18 的帖子

因为見到一個靚女但不做單身客只是進来了坐了一会一直想再见到,但媽味咪說沒做了,很先望

多謝師兄報告.

請問除了四樓,那裏旺角有後生陀地?thx

bbben 發表於 2017-8-7 14:56
Ching,有機私下交流下,基本我同你玩既模式差不多,只是我喜歡同女飲兩杯而你喜歡喝茶!

嗯,有機會可以交流吓。
我玩的都是抽吓水咁,多數不會太激或太放的。
最近兩次也有喝一點酒,如果不是身體問題我也想喝多一點。

Juapong 發表於 2017-8-7 17:18

因为見到一個靚女但不做單身客只是進来了坐了一会一直想再见到,但媽味咪說沒做了,很先望

即使在尖沙咀,真正的絕色少女,都未必個個肯招呼我。
更何況是旺角,囡囡賺的遠比老尖少,標青靚女不坐單客係正常。呢啲嘢冇得強求。
好似今晚,我在老尖就俾一個幾靚既女仔 CUT 咗我檯,應該係嫌我鹹濕掛。
好在媽咪後尾補番數,帶咗個 cute cute 哋的 19歲靚妹俾我,除了傾計氣氛幾好外,仲係衫內任渣,可隨便搜身。因為佢件衫幾鬆,我仲可以拉開嚟睇,扑扑脆的身段表露無遺。
最後兩個多小時,埋單要二千三(老尖價)。不過上次四樓氣氛都好好,遲啲都會再去。

Juapong 發表於 2017-8-7 17:18

有乜所謂,夜場咁多女,呢個冇咪第二個

Juapong 發表於 2017-8-7 23:15

請問除了四樓,那裏旺角有後生陀地?thx

拿,其實旺角好多間刀有,不過由於四樓女多,坐到既機會又有所提升

多謝詳細報告

cyberkencyber 發表於 2017-8-7 01:36
上次去九龍分店,鬼鼠我冇,我個 friend 有。九龍分店消費便宜好多,但港島總店十分近我,夠哂就腳,所以 ...

我也貪香港店就腳近屋企,但是rat機就未試過,
如果近排有後生小小囡,搵日要試一試

多謝師兄用心報告~

回復 cyberkencyber #1 的帖子

多謝詳盡的分享

多謝師兄的 info
真係太有心機了 讚!