樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 香港夜遊 (2017.夏) - 桑拿 + NC + 架步

首先多謝兄台既詳細包膠
本人都起nc玩左廿年,堅持仲會玩,就係喜歡呢種探險同埋好似無明買明賣既感覺,有時候上去都係想搵人陪下…
事實上,4樓起mk黎講相信係好,相對地女質叫做差極有個譜
另外,我發現柔順劑9點後竟然有意外驚喜(相對果個場算係靚既)
回覆 讚好 不讚 使用道具

柔順劑麻麻地,燈又黑,厠又細,上次捧女埸坐左10个字,0015~0100,竟然計坐90票(電腦單出埋時間 埋單8舊,都吾知佢點計,費事曹,冇下次者

時間短,計落會貴少少,但果度收八百一個中就真係明呃

多謝師兄精彩報告

多謝分享,內容相當豐富!

多謝師兄分享

超級詳盡!

4樓坐到个幾二个中拉

cyber 兄,真係寫得好好,
可惜加唔倒分.....

回復 cyberkencyber #2 的帖子

師兄,看完你打甘大篇野後,我都想個c9 或其他地方的聯絡方法

marcoforever 發表於 2017-8-10 01:19
回復 cyberkencyber #2 的帖子

師兄,看完你打甘大篇野後,我都想個c9 或其他地方的聯絡方法

1. 神秘房之所以叫神秘房,因為是絕對絕對無法公開俾任何人知道。如閣下有類似地盤佬、三行佬、司機大佬呢類職業既朋友,分分鐘佢哋可能有玩緊,不妨問吓。

2. 港島桑拿,同類級數的真係無幾多間,而且乜區乜名都已經寫咗一半出嚟,咁都唔知就係自己問題喇。

3. 老尖A場,我第一個報告已經開咗全名,請自己去搵。HK NC 冇熟人好易中伏,但我知一啲老尖場係冇佐敦旺角場咁旺。揀一個你認為會少啲人的晚上,及少啲人去的時段。去到後請「如實」說明自己想要咩女,就有機會有好嘢。Again,個場成千銀一粒鐘,無熟人唔會有保證,一切後果自負。

4. 旺角四樓,自古以來不斷有好多人提及,而所有人寫的四樓都係講緊同一間場,有玩開 NC 一定識。如果咁都唔識就無謂去,因為四樓又係如果無熟人、囡囡就當你殺父仇人,仲有好多扒侍候,我以前受得多了。

多謝師兄分享

4樓新年吾好去,成隊兵排隊入來抓利是

我都有去過4樓既....好耐囉....衰我唔劈酒....所以都係唔係可岩我....

cyberkencyber 發表於 2017-8-10 02:12
1. 神秘房之所以叫神秘房,因為是絕對絕對無法公開俾任何人知道。如閣下有類似地盤佬、三行佬、司機大佬 ...

你講果間北角場我以前時常去,現在轉了去銅鑼灣皇室按正骨,北角還有一間桑拿場中女開大都係千幾元,女質素同你果間一樣
尖沙咀A場要「隔衫摸波,我寧願去佐敦場申手入去摸

ray819 發表於 2017-8-11 00:38
你講果間北角場我以前時常去,現在轉了去銅鑼灣皇室按正骨,北角還有一間桑拿場中女開大都係千幾元,女質素同你果間一樣
尖沙咀A場要「隔衫摸波,我寧願去佐敦場申手入去摸

今晚落咗旺角,搵咗個激嫩陀地靚妹,全程伸手入去摸。埋單八舊幾,性價高到無極限。
但 ~ 好悶 ~ 。
我的喜好和玩法跟絕大部人唔同,有追開我果五十幾篇文章應該會知道。
喺東京,我玩 JK 99% 時間都無得伸手入衫摸,但我經常都會 High 到標嘢,仲要係標完再標果隻。
所以,如果有FEEL, 隔衫渣波又何妨。無 FEEL 的話,就算喺我面前剝哂我亦「得物無所用」。

kan36189 發表於 2017-8-8 21:01
柔順劑麻麻地,燈又黑,厠又細,上次捧女埸坐左10个字,0015~0100,竟然計坐90票(電腦單出埋時間 埋單8舊,都吾知佢點計,費事曹,冇下次者

你有熟女女咁你一定要HOLD住佢啦 hold住已經開始計鐘架啦~ 票間間唔同計法.

cyberkencyber 發表於 2017-8-11 00:57
今晚落咗旺角,搵咗個激嫩陀地靚妹,全程伸手入去摸。埋單八舊幾,性價高到無極限。
但 ~ 好悶 ~ 。
我的 ...

咁我都鍾意摸架~~ 起馬唔使一黎就搞....好悶.

"個靚技師都有成37歲,賤友果件仲係42歲"

哇, 37同42, 老藕黎bor

回復 cyberkencyber #56 的帖子

有 feel 跟沒 feel的分別 ,開心就好