樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 香港夜遊 (2017.夏) - 桑拿 + NC + 架步

thank you report
回覆 讚好 不讚 使用道具

一般我對 27 打上既女仔都無興趣。
但 37 果件其實望落都幾後生和標緻,我唔介意再搵佢揼,可惜地點唔就腳,同埋唔係太記得佢冧巴了。

Juapong 發表於 2017-8-11 19:17
回復 cyberkencyber #56 的帖子

有 feel 跟沒 feel的分別 ,開心就好

對我來說,要玩得開心,就一定要同囡囡啱傾啱咀形,能擦出火花,才會有FEEL、有氣氛。仲有,囡囡能否俾到我幻想空間亦好重要。
我係非常非常注重內在質素;所以究竟係衫內渣波、抑或衫外渣波,我根本唔CARE。
老馮任渣,幻想空間等於零,我只能說是抵玩,但我唔會覺係好玩咯。

回復 cyberkencyber #1 的帖子

你好師兄, 請PM告知神秘房, C9天地地址給本人, 感激不盡 ^^

NC呢家野我一直都無去, 一來真係唔多明d計法, 好難預算, 二來我一向獨來獨往, 無朋友一齊亦唔會同d場建立關係, 所以在NC要靠熟媽咪呢類場實在無得玩

吊伯特 發表於 2017-8-13 16:57
NC呢家野我一直都無去, 一來真係唔多明d計法, 好難預算, 二來我一向獨來獨往, 無朋友一齊亦唔會同d場建立關係, 所以在NC要靠熟媽咪呢類場實在無得玩

我一出道就玩NC,早已成為習慣。就算去到日本,都仍然要玩。
計法我都唔清楚,只知道大數 - 佐敦旺角 五至六舊一小時。尖沙咀 約一千或以上一小時。尖東街場 package 三千以上一SET.
我都係獨來獨往…。山林故事內,會記錄我係點同神秘媽咪建立關係。
依家旺角新場,我亦嘗試同新媽咪夾緊。要玩到好嘢,就要付出耐心、時間、同錢…。

ray819 發表於 2017-8-11 00:38
你講果間北角場我以前時常去,現在轉了去銅鑼灣皇室按正骨,北角還有一間桑拿場中女開大都係千幾元,女質素同你果間一樣
尖沙咀A場要「隔衫摸波,我寧願去佐敦場申手入去摸

Ching, is that 海X sauna? What hours to go will have better quality girls?

Not sauna, the talking point is night club

多謝c Hing
分享。其實NC點先會有下場?真係要溝女咁溝?定入閂次,問定是否木魚?11

yellowhite 發表於 2017-8-20 19:06
多謝c Hing
分享。其實NC點先會有下場?真係要溝女咁溝?定入閂次,問定是否木魚?11

其實直接找媽咪帶木魚便可以。
直接問囡囡也OK。只有那些舉棋不定的,才需要略為溝吓氹吓。
如果是專業木魚,傾惦價錢即可去馬。
如想增大去馬機會,也可以到訪較著名的「搞嘢場」。我好少玩呢啲,有性趣請多爬文。

回復 cyberkencyber #2 的帖子

非常感謝師兄這充實文章

回復 cyberkencyber #2 的帖子

感謝分享

用手機回應 cyberkencyber #70 的帖子

多謝錦囊。!!!之前唔太夠分,所以係初哥group 爬文多。

回復 cyberkencyber #70 的帖子

樓主玩木魚多唔多?

jazz_chow 發表於 2017-8-25 14:55
回復 cyberkencyber #70 的帖子

樓主玩木魚多唔多?

HK NC 的話,
千禧前,不時有玩。
千禧後,完全不玩。
現在木魚冇以前咁易找,就算碰到,佢哋隻FEEL,我一般都冇乜食慾。

有冇c9天地資料可pm

玩開日本.係無咁好玩架啦

今晚收復半會所,試場大成功,熟媽咪黑名單第二次解除。
主場已增至三個。
下一步係要收復十蚊店,然後儲齊「主場-四隻腳」。
除了可確保隨時有女玩,亦可按心情選擇不同的FEEL、質素或氣氛。
搞好哂四隻腳之後就再諗木魚,這就是17年餘下數月的大計了。

回復 cyberkencyber #78 的帖子

等你十蚊店報告~

師兄想請教你四樓平日夜晚都大機會爆場,若果一個人咪好大機會坐廰?會唔會唔招呼一個人既客?
以前有同朋友去過, 都幾旺場, 依家個個都結晒婚有仔女唔去了