樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 香港夜遊 (2017.夏) - 桑拿 + NC + 架步

true 發表於 2017-8-31 01:20
師兄想請教你四樓平日夜晚都大機會爆場,若果一個人咪好大機會坐廰?會唔會唔招呼一個人既客?
以前有同朋友去過, 都幾旺場, 依家個個都結晒婚有仔女唔去了

雖然不算去得密,但四樓蒲齡都叫做起碼有十四年…。爆到無女經常有,但爆到冇房、或坐廳就好像未試過。畢竟四樓係好大、好多房。
過去十年,真係曾經覺得佢哋唔招呼單客,因為坐親都係殺父仇人、豬扒、北姑等…。
但踏入2016年尾至今年2017年,已漸入佳景,熟媽咪終於做到嘢。
結了婚很多人都唔蒲,但單客都有單客的玩法…。
好似今晚在老尖,坐超級索女,條女見我單客,飲酒就住就住(雖然佢明明係好飲得),但就俾我全程衫內渣波。
但如果我係群客,可能又會倒番轉,分分鐘會係齋劈,抽水就未必可以太盡情了(始終人多,又係索陀地)
所以一個人去,也會有其優勢的。起碼傾密計和抽水方面會方便啲。
回覆 讚好 不讚 使用道具

cyberkencyber 發表於 2017-8-31 03:50
雖然不算去得密,但四樓蒲齡都叫做起碼有十四年…。爆到無女經常有,但爆到冇房、或坐廳就好像未試過。畢 ...

正常四樓最旺刀係未執好房,坐住廳等一陣入房就👌🏻,有次等房响大廳搭枱仲同另一個單客玩左陣😅

的確,單拖會易d有意想不到既驚喜,但人多去玩,可以唔洗飲太急,氣氛又好d,分分鐘可以玩埋朋友條女抽水(如果朋友唔介意既話),各有各好玩

cyberkencyber 發表於 2017-8-31 03:50
雖然不算去得密,但四樓蒲齡都叫做起碼有十四年…。爆到無女經常有,但爆到冇房、或坐廳就好像未試過。畢 ...

我也去了四樓十幾年, 多數都是單頭, 從來未覺得過佢哋唔招呼單客播, 多年以來都坐過不少好嘢, 有索陀地陀北, 也有年輕木魚, 更試過化金成木, 不過當然也撞好多板

Pilikia 發表於 2017-8-31 14:27
我也去了四樓十幾年, 多數都是單頭, 從來未覺得過佢哋唔招呼單客播, 多年以來都坐過不少好嘢, 有索陀地陀北, 也有年輕木魚, 更試過化金成木, 不過當然也撞好多板

每個人的際遇也不盡相同,明顯 CHING 在四樓的嫖運比我好。
正如全世界在山林道中伏,唯獨是我就一個接一個刻骨銘心的經歷。
箇中道理都係一樣。

多謝師兄分享

昨日旺角紫媽又 call 我,但我早一晚才在老尖盡興玩完。
攰到死,出面又落緊雨,我冇應約。
始終信心不大,我玩番自己啲主場穩陣好多。
==============

因為身體問題,又要戒酒了,本來以為飲少少會冇事…。
年紀大、機器壞;真係無癮~。

以前食完飯十點幾十一點幾去四樓成日都要等房
睇左樓上幾個師兄回覆 睇來都可以試下單拖去四樓試試

師兄,你的報告很是吸引

好精彩的報告 多謝分享

Very good good good good

cyberkencyber 發表於 2017-9-1 20:36
昨日旺角紫媽又 call 我,但我早一晚才在老尖盡興玩完。
攰到死,出面又落緊雨,我冇應約。
始終 ...

想問下4樓星期一至五晚定星期六晚多女D,謝謝

好值得參考

iknow 發表於 2017-10-16 19:10
想問下4樓星期一至五晚定星期六晚多女D,謝謝

週末 有得去蒲 你都唔願去返工啦
留低要返工 唔係欠糧仲會係乜質數 自已諗諗

多謝各前輩資訊

回復 cyberkencyber #1 的帖子

thank you for your detail information and analysis

Thanks for the report, C-hing!
Can you please PM me the address of 旺角四樓 and contact of 熟媽咪? Thanks in advance!!

對C9工房好有興趣,唔知Ching可唔可以PM我個聯絡方法呢?唔該哂!