日式AV Nuru MASSAGE,畀兩個肉球招呼,興奮到唔小心乳爆左,YEAH

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

痕痕地,預約咗Rose Taylor professiona nuru Spa,
準時去到佢工作室,開門見面囡囡嬌豔如花,笑容燦爛,身材澎湃惹火,有前有後,玲瓏浮凸,肥臀靚羅,
上身呢對大竹筍巨波,波濤洶湧呼之欲出,迷人嘅曲線起伏有致,
穿緊身性感戰衣,又夠女人味,皮膚保白白淨淨,招呼得無比殷勤,
好風騷感撩人,好似好興奮咁主動安排我沖涼,
自己沖洗完好快返出來入按摩房,
一開始先黎開背,有力有功架,技術好掂,做到夠力穴準,
少林嘅大力金剛指,慢條斯理按摩埋全身酸緊位,絕對係技師水準,按到咁上下就推油,推油一樣咁正,手勢真係好掂,健談風趣又好傾,
服務做到足,好俾心機爲我推鬆全身,推按埋前列腺,爽到我慾火攻心呻吟震震,
歡樂時刻,我按住佢瘋狂勁玩,AV Nuru MASSAGE波推夾腸,技巧超好,
做得好夠投入,叫佢慢慢黎都乖乖聽話,巨乳不斷掃蕩我全身,
畀兩個肉球招呼,感覺當然爽到爆啦!細佬忍唔住口吐白泡,爽到爆棚,YEAH!!!
多謝c兄分享
回復 peterpaulmary2 #1 的帖子

巨乳貼身服務爽到爆。

oh ! very nice ! thx
多謝報告
謝謝師兄報告

睇落幾正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:37