Candy樣貌清秀,天生麗質,性感撩人~~GFF~~!

名稱: Candy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A58414-尖沙咀-兼職女郎-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Candy佢樣貌清秀,天生麗質,性感撩人,有時代感有氣質,望落去有幾分似某女星, 竹筍大波挺拔渾圓彈手,夠曬「胸」惡,加埋飛釘,真係睇到人眼都唔眨,好揉搓又好好啜,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,上到床,回氣時bi問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,一開始到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令大s嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,再來捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,再來怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,成條鳩入到盡,小小動作已經令bi瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,bi質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
回復 八仙仔仔 #1 的帖子9 _: O: d8 U" b3 Z) Z% U
6 q) j5 j2 q  d# `8 @6 |
多謝師兄分享
有樣有身材仲有服務~
回復 八仙仔仔 #1 的帖子7 z8 `0 ?1 T" L

6 w$ e* d" I2 w; F' o0 \# }  j7 Nattractive, thanks
回復 八仙仔仔 #1 的帖子3 r0 C# [! _5 B

7 m6 N5 @( g# s3 c& f4 l有伏味的分享, 不過都係用心既包膠
    Big balls
回復 八仙仔仔 #1 的帖子" P5 ?+ L) Q( _& [0 r

4 g3 z3 A8 i6 @4 W3 P& G& m, s有服務嘅女女,一定要支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 15:59