國產魚柳包

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 billysilly 於 2017-8-8 00:56 編輯 , ]/ w0 P. t; v$ n; X# _' U6 t: A6 W3 r

+ E6 l3 ]1 m: h% Ncc係服務性行業,你就應該提供符合價錢嘅條件
  t( ]8 D5 J. z  X7 h至少個商品來源符合你嘅收費$ J& W6 `! I. @. Z* C& M% w
你去間意大利餐廳,D食物係由大陸入口1 n, V  U5 D. n
但你埋單又要比足錢你點諗?$ C+ C# ~6 m: W
好心你做cc要當成一份職業
( q4 k# p* r' J: e( P7 l2 V可能你百般唔願意收少
% Z, T6 M& l9 I4 i$ B" t. r一係唔好做,做就唔該老實D
0 ^; c- N/ [% y你收足錢,係咪客人唔滿意可以唔俾錢你先?  " p8 c# \2 [" o3 \0 f: E
俾少一毫子你都唔願意啦屌你!) t% H/ J# K! Q9 L7 j9 Q! P4 y
呢個世界唔會有免費午餐,受人錢財替人消災& }5 _/ ^  J( }6 w1 j0 k4 _
宜家唔係霸王硬上弓呀,係有俾錢
+ N& B- {  d  p( l8 Y9 M/ @, J俾錢唔係大晒,但你老尾唔好呃鳩我啦!
1 q5 e0 N: I$ [" J  A# {; L" x$ @8 S將心比己,如果你俾錢請咗個以為係陀地嘅cc,點知係大陸哩!你想佢點先?2 F7 z9 @+ W! O6 D" M
一早講自己係大陸哩啦屌!成口北姑腔
, f# k$ ~( i1 u! [# c) i4 i, {俾你呃撚咗,慘撚過你啦臭閪!% `  @8 K/ _% z3 L8 [, q8 w
大陸哩你憑乜收咁貴?
' E" @, U+ U, @% i% e9 v4 T, [% s* z+ W( I
jeanajean1994
回復 billysilly #1 的帖子" z: X$ l5 X$ y+ N

* }# M6 w! K& C支持師兄繼續爆大鑊,杜絕害人不淺嘅cc
回覆 讚好 不讚 使用道具

非常同意。

非常同意~

billysilly 發表於 2017-8-8 00:52
$ {% y3 f9 U! V2 y. [& Xcc係服務性行業,你就應該提供符合價錢嘅條件; \8 \6 U- I" R0 G- J
至少個商品來源符合你嘅收費
% U$ y+ ]" j& p3 T, a8 E+ K你去間意大利餐廳,D食物係由大 ...
# k0 N' g8 C- G( I
billysilly 師兄、説句公道話:都係願者上釣遮!
6 R8 ]; |8 O5 f+ y7 r0 Y* Y/ a4 _- X5 g* y
IMG_4130.PNG , l1 Z7 K2 e6 D/ @( Q6 p+ C) O* A" Z

' l/ d5 y3 d; N6 f4 i! u- d IMG_4131.PNG
1 Z' t+ K) P# S. `! T; L: r9 d7 F4 p
* K+ v4 M6 U- w+ f9 _其實精明嘅師兄都會自己分析值唔值、你唔使千里紹紹、開個新Account去阻人揾食咁大陣象!

唔認同願者上釣喎, 如果你叫左碟野有小強, 人地同你講你願者上釣者, 你覺得會點. ( g3 S% P  d* j2 e
明買明賣係正常, 因為我地無試做15分鐘的, 唔屌過根本唔會知咩料, 賭show hand 咁, 你唔根到底都無可能知人咩底牌, 無人想出條題去小人既, 我地D錢唔係天跌落嚟既, 要正常服務就得架啦

一早講明係國產就願者上釣,如冇講扮hk收hkcc價,咁就係呃。……hk都係貪佢易溝通同聲同氣。

回復 billysilly #1 的帖子& p, r" v- t  F0 d! p
+ e$ S: ^3 O2 ^" z+ y; \
正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

咁...... 結果師兄有冇上到呢? 幾錢?

回復 cokenow #6 的帖子7 {% N9 i, D: ~. T+ \

d: B+ m/ O: w* c# k貨不對版,就是老屈了6 y) @0 T# J  p! r9 f
若是講好1000港幣,比台幣可以嗎?4 {: a# Y8 L+ l) o! @" R
冇理由話願者上鉤的呀!

cokenow 發表於 2017-8-8 11:11 - s1 G( [: t; y/ K
唔認同願者上釣喎, 如果你叫左碟野有小強, 人地同你講你願者上釣者, 你覺得會點. + M6 a4 L; m) D& R
明買明賣係正常, 因為我 ...

1 S" L# J3 y* R1 y# T; O1 u: ?師兄、可能我用「願者上釣」呢句話用得不當!但樓主同條北姑見到面、佢仲有得揀㗎、唔值嘅咪唔食囉!我意思就係咁唧!* e, U- n4 E  f$ ~) G/ w3 T

- i" E9 D2 N& y6 i" ^5 ?% _仲有樓主整呢壇大龍鳯、遠在海外都要開個新Account嚟出呢兩個跌錢包膠....存心令人懷疑!

kingtai 發表於 2017-8-8 14:08
# G7 }3 v: T9 C, @; n; `  w一早講明係國產就願者上釣,如冇講扮hk收hkcc價,咁就係呃。……hk都係貪佢易溝通同聲同氣。
4 @/ H! @3 f1 \3 f* r& F
陀地就是吸引!

多謝師兄提醒

回復 billysilly #1 的帖子# P+ n' T+ r1 A; \; P1 G6 b  b) y

# I' f* T2 }9 Y& W)多謝踢爆分享報告

擊起千呎浪 發表於 2017-8-8 21:58
9 Y* B6 e0 M% N: C4 X/ o  L$ R9 U  R# d師兄、可能我用「願者上釣」呢句話用得不當!但樓主同條北姑見到面、佢仲有得揀㗎、唔值嘅咪唔食囉!我意 ...

+ V4 ?  W0 J/ m佢買廣告就話佢啦, 開新帳可能唔想俾人知啦

丅Q分享!

感謝報料