[曼谷] 新手小試牛刀報告.....有無人去過呢間PENGUIN玩??

泰國夜店類別: 正宗按摩 場所名稱: PENGUIN 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾晚新手一條友半夜去出征......
因為太夜行過好多間泡泡浴同BJ鋪都收哂......
想去知名蛇尾朝聖但去到又收左.....So9sad T_T
企街又無個對胃....唉.....行下行下就去左Bit style行返出D呢一間Penguin Massage.....

入到去個肥婆櫃檯就俾張Menu我睇,上面有3個套餐:
1. 1500銖45鐘自己沖涼囡囡著衫Massage+HJ
2. 二千頭但唔記得多D乜+HJ
3. 2900銖75分鐘囡囡全程Nude Body Massage+HJ

心諗無得砌都要2900好似唔多低玩.....都係睇下D女乜野質素先再算....
跟住肥婆櫃檯叫齊全店差唔多十條女一字排開俾我揀....
嘩.....全部都係廿幾歲後生女!第一眼望落去仲已經有三件係合心水,
最後揀左件顏值極高23歲阿May食3號餐!

中等身材有肉地吸手波非常正!個樣輪廓好Sharp好靚!
全程好好笑容好好傾勁女友FEEL!(不過無車牌勁so9sad...)
而按摩好一般就真係預左嘅.....
過左頭15分鐘全身上哂油磨到硬哂個陣.....我先突然醒起問1Q加幾錢?
佢開我3000.....加埋成6000....已經超出銀包負荷.....無得考慮....T_T
但囡囡都好體貼無黑面!啜LIN吹耳眼神交流樣樣都做齊!
跟住係我猛烈指插之下囡囡幫我打左出黎!! 
完事望望鐘原來仲有半個鐘.....
囡囡又唔會出完就趕收工,
幫我清理好之後好溫柔咁攬住我.....
然後我一路同佢吹水一路同佢玩潮吹玩到夠鐘.....

結論係值得呢個價!
下次應該揀1500入場再同囡囡講價應該4000就可以食到!
如果有埋車牌就應該沉船.....希望去多兩次熟D俾車啦.....
p.s.:囡囡唔肯影相....T_T
再去啦!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 simonsimonjohn #2 的帖子

Post唔到google map條link...
麻煩自己Search啦!

Penguin Massage
2/26 Sukhumvit Rd, Khwaeng Khlong Toei, Khet Khlong Toei, Krung Thep Maha Nakhon 10110泰國

Must go to try next time

酒逢知己千杯少 發表於 2017-8-8 04:17
前幾晚新手一條友半夜去出征......
因為太夜行過好多間泡泡浴同BJ鋪都收哂......
想去知名蛇尾朝聖但去到又 ...

謝謝分享。是漲價了嗎?
去年記得是 45 分鐘 1000, 60 分鐘全裸 2200, 75分鐘全裸共浴 2500

ilovejapangirl 發表於 2017-8-8 15:20
謝謝分享。是漲價了嗎?
去年記得是 45 分鐘 1000, 60 分鐘全裸 2200, 75分鐘全裸共浴 2500

個價都加得好多下喎......唉....😰

3000B 都係HJ. 太貴了

kan36189 發表於 2017-8-8 16:25
3000B 都係HJ. 太貴了

所以一般去這種店都只選 45 分鐘 1500 的套餐。
大致上是這樣比的:如果你去一般按摩店,來個阿嬸幫你按,一小時500,
你突然上火了,加 HJ,開價可能是 1000, 這樣就  1500 啦!
一樣是 1500, 那不如找美少女划算點。
當然阿嬸 HJ 殺 500 一般可成交。所以企鵝店以前 45 分 1000 的時候還不錯,
現在1500 的話就有點小貴了。

ilovejapangirl 發表於 2017-8-8 16:41
所以一般去這種店都只選 45 分鐘 1500 的套餐。
大致上是這樣比的:如果你去一般按摩店,來個阿嬸幫你按 ...

師兄正解!!!👍👍👍

回復 酒逢知己千杯少 #1 的帖子

i like hj, but can 1 shot of course good!

回復 eastinhotel #20 的帖子

其實囡囡有問我出唔出多次....但堅回唔到氣無計

呢個價錢就真係要睇囡囡顏值係咪真係咁高?

最大好處係可以開到咁夜

Good report. Never been to this shop before, worth a try. Thx c hing

回復 酒逢知己千杯少 #13 的帖子

keep another shot on another girl la!

谢谢C HING分享
最大好處係可以開到咁夜

馬仔05 發表於 2017-8-8 23:25
3000B HJ. 太貴了

如果齋HJ當然不值....
但依家條女全程NUDE BODY任摷....
只要心諗住只係無全套嘅泡泡浴感覺會好好多嘅......

不错的经验

偏貴,睇女女,高質都抵

i will try too!!!! any c fu planing to go again in august? pm me!